Δίας στους Ιχθύες: Ένα από τα μεγαλύτερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς

Δίας στους Ιχθύες: Ένα από τα μεγαλύτερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς, ξεκινά στις 28 Δεκεμβρίου

 Τέσσερα ζώδια θα νιώσουν τα αποτελέσματά του

Μπορεί να απέχουμε μόνο μερικές μέρες από το τέλος του 2021, αλλά απομένει τουλάχιστον μία ακόμη σημαντική αστρολογική διέλευση πριν το ρολόι χτυπήσει μεσάνυχτα, ενόψει των εορτασμών της Πρωτοχρονιάς.

Ο Δίας – ο πλανήτης της ανάπτυξης, της αφθονίας και της επέκτασης – επιστρέφει επιτέλους στο ζώδιο των Ιχθύων για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια (εκτός από μια πολύ σύντομη περίοδο τον Μάιο).

Ως ο μεγαλύτερος πλανήτης στο ηλιακό μας σύστημα, οι διελεύσεις του Δία τείνουν να μεταφέρουν ένα αρκετά μεγάλο πακέτο – κι ευτυχώς για μας, όλοι θα βιώσουμε αυτή τη διέλευση κάπου στους γενέθλιους χάρτες μας. Αν και δεν θα έχει το ίδιο αντίκτυπο σε όλους, ο Δίας στους Ιχθύες το 2021 θα επηρεάσει περισσότερο τέσσερα ζώδια: τους Διδύμους, την Παρθένο, τον Τοξότη και τους Ιχθύες.

Αν σκεφτείτε τον Μάιο του 2021, έχουμε ήδη μια γεύση από το τι θα μπορούσε να φέρει αυτή η διέλευση, πριν ο Δίας γυρίσει ανάδρομος. Ενώ η ανάπτυξη που αναπόφευκτα έλαβε χώρα όταν βυθίστηκε για λίγο στους Ιχθύες ήταν βραχύβια, τώρα θα βιώσουμε τα πλήρη αποτελέσματα του πιο ωφέλιμου πλανήτη, αφού επιστρέφει εκεί που ανήκει.

Ένα από τα μεγαλύτερα αστρολογικά γεγονότα της χρονιάς ξεκινά στις 28 Δεκεμβρίου

Καθώς ο Δίας επιστρέφει στο μεταβλητό ζώδιο των Ιχθύων στις 28 Δεκεμβρίου, τα μεταβλητά ζώδια θα αισθανθούν τα αποτελέσματά του περισσότερο, αφού αυτός ο πλανήτης κυβερνά τους θεμελιώδεις οίκους καθενός από τους γενέθλιους χάρτες τους. Εδώ οι Δίδυμοι, η Παρθένος, ο Τοξότης και οι Ιχθύες θα περιμένουν να εμφανιστεί αυτή η εκτεταμένη, προσανατολισμένη στην ανάπτυξη ενέργεια στη ζωή τους, μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2022:

Δίδυμοι

Σαν το πιο περίεργο και ψυχικά φορτισμένο ζώδιο του ζωδιακού, η επεκτατική και προσανατολισμένη στη γνώση φύση του Δία, θα σε επηρεάσει με σημαντικούς τρόπους. Μετακομίζοντας στον 10ο Οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου στις 28 Δεκεμβρίου, υπόσχεται να σε βοηθήσει να ξεκινήσεις νέες και συναρπαστικές επαγγελματικές προσπάθειες. Στην καριέρα σου, προσαρμόζεσαι και εξελίσσεσαι συνεχώς! Καθώς τώρα ο Δίας κινείται στο ζώδιο της έδρας του, η επιθυμία σου να μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα θα υποστηρίζεται πλήρως. Αν επιθυμούσες μια μεγάλη αλλαγή καριέρας, τώρα είναι η ώρα. Θα μάθεις πολλά για τον εαυτό σου και τη δουλειά σου… κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης.

Παρθένος

Στις 28 Δεκεμβρίου, ο Δίας μετακομίζει από τον 6ο Οίκο της εργασίας και της υγείας σου… στον 7ο Οίκο των ρομαντικών σχέσεων και των συνεργασιών σου, προκαλώντας μεγάλη ανάπτυξη κι ευκαιρίες σ’ αυτόν τον τομέα. Δεδομένου ότι οι Ιχθύες είναι το αδερφικό σου ζώδιο, αυτή η ενέργεια μπορεί να σου φαίνεται άγνωστη, αλλά είναι η επιρροή που χρειάζεσαι για να εξισορροπήσεις τη λεπτομερή, παραγωγική φύση σου.

Είναι η στιγμή που μπορείς να δώσεις προτεραιότητα στις συνδέσεις που ενδεχομένως παραμέρισες φέτος. Γι’ αυτό αν νιώσεις την επιθυμία να ξεκινήσεις μια σχέση ή να εμβαθύνεις την ήδη υπάρχουσα, ο Δίας θα χαρεί να σε βοηθήσει. Θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς αυτή την ενέργεια μέχρι τον Μάιο του 2022, όταν ο Δίας θα βουτήξει για λίγο στον Κριό. Προς το παρόν όμως, απόλαυσε την ανάπτυξη που θα βιώσουν οι σχέσεις σου.

Τοξότης

Σαν κυβερνήτης του ζωδίου σου η είσοδος του Δία στους Ιχθύες στις 28 Δεκεμβρίου θα ευθυγραμμίσει και θα υποστηρίξει την επεκτατική κι αισιόδοξη φύση σου σε μεγάλη κλίμακα! Πιο συγκεκριμένα, στον 4ο Οίκο του σπιτιού και της οικογένειάς σου. Έχεις την τάση να δίνεις προτεραιότητα στην προσωπική σου ελευθερία πάνω από όλα, αλλά αυτή η μετάβαση θα σε παρακινήσει να αξιολογήσεις τη βάση σου.

Έχεις την απαραίτητη σταθερότητα για να μπορείς να περιφέρεσαι ελεύθερα; Με ποιο τρόπο σε εμπόδισε η σχέση με την οικογένειά σου; Καθώς ορισμένα απ’ αυτά τα θέματα προκύπτουν κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, σίγουρα θα είσαι σε θέση να δημιουργήσεις κάποια ασφάλεια στην προσωπική σου ζωή.

Ιχθύες

Καθώς ο Δίας μετακομίζει στον 1ο σου Οίκο αυτόν της αυτοέκφρασης στις 28 Δεκεμβρίου, πιθανότατα θα βιώσεις τα αποτελέσματα αυτής της διέλευσης περισσότερο από όλους.

Δεδομένου ότι ο Δίας είναι επίσης κυβερνήτης του ζωδίου σου, η ανάπτυξη και η επέκταση θα γίνει προσωπικά αισθητή. Είναι μια περίοδος πνευματικής αφύπνισης κι αυξημένης αυτογνωσίας που θα εξαφανίσει την ομίχλη που βιώνεις με την αίσθηση του εαυτού σου.

Αυτή είναι η δική σου ώρα για να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο και να ανακαλύψεις από την αρχή, ποιος είσαι.