Δάσκαλος παρενοχλούσε παιδιά του Δημοτικού!

Aλλεπάλληλες καταγγελίες για δάσκαλο που προχώρησε σε ασελγείς πράξεις εναντίον παιδιών δημοτικού σχολείου σε περιοχή της νοτιοανατολικής Αττικής δέχθηκε τα τελευταία 24ωρα η αστυνομία. Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο ίδιος δάσκαλος είχε μετατεθεί για τον ίδιο λόγο από σχολείο στην Πελοπόννησο, δημιουργώντας έντονα ερωτηματικά σχετικά με τους λόγους που του δόθηκε αυτή η δεύτερη ευκαιρία!

Αρχικά, οι καταγγελίες υποβλήθηκαν στο τοπικό αστυνομικό τμήμα από τους γονείς που, σύμφωνα με πληροφορίες, άκουσαν εμβρόντητοι τους ανήλικους μαθητές να τους αποκαλύπτουν ότι ο εκπαιδευτικός που διδάσκει ειδικό μάθημα, όταν βρίσκει την ευκαιρία, τα ακουμπά με τα χέρια του σε επίμαχα σημεία στο κορμάκι τους. Η υπόθεση κρίθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρή, με αποτέλεσμα οι καταγγελίες να διαβιβαστούν στο αρμόδιο τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας που ανέλαβε την διερεύνησή τους.

Οι αστυνομικοί του τμήματος «ξεψάχνισαν» το παρελθόν του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού και διαπίστωσαν ότι είχε μετατεθεί στην Αττική πριν από περίπου ένα χρόνο από πόλη της Πελοποννήσου όπου υπηρετούσε ως δάσκαλος, επειδή και εκεί είχαν υπάρξει ανάλογες καταγγελίες γονέων, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η άμεση απομάκρυνσή του.

Οι αξιωματικοί κάλεσαν τον εκπαιδευτικό προκειμένου να του πάρουν κατάθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τις καταγγελίες. Με δεδομένο ότι οι περιπτώσεις τέτοιου είδους ασέλγειας είναι δύσκολο να διαπιστωθούν ιατροδικαστικά ή και εργαστηριακά, οι αστυνομικοί θα σχηματίσουν την δικογραφία περιλαμβάνοντας τις καταγγελίες των γονέων και την κατάθεση του εκπαιδευτικού και θα την αποστείλουν στον αρμόδιο εισαγγελέα, που θα κρίνει αν θα ασκήσει δίωξη.