Γ. Τράγκας: Τρεις ..δουλίτσες με δωρέαν διαφήμιση για το Crash…

Όχι σε ένα αλλά σε τρία πλέον Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα εργάζεται πλέον ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα «εγκαινίασε» τη νέα του εκπομπή στη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού «ΣΚΑΪ» υπό τον τίτλο «Ελεύθερος Σκοπευτής».

Με καλεσμένους τον καθηγητή συνταγματικού δικαίου και κάποτε νομικό σύμβουλο του Ανδρέα Παπανδρέου Γιώργο Κασιμάτη αλλά και τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος τον τελευταίο καιρό έχει σχεδόν μόνιμη θέση σε τηλεοπτικά πάνελ του σταθμού, ο Γ. Τράγκας ανέλυσε τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Η νέα εκπομπή από τη συχνότητα του «ΣΚΑΪ» είναι η τρίτη κατά σειρά για το δημοσιογράφο, ο οποίος εργάζεται παράλληλα στο ραδιόφωνο του «REAL FM» άλλα και στον τηλεοπτικό σταθμό «KONTRA TV». Τρεις …δουλίτσες για ένα δημοσιογράφο, την ώρα που ο κλάδος της δημοσιογραφίας στην  Ελλάδα αργοσβήνει με δεκάδες ικανούς και άξιους εκπροσώπους του Τύπου, να βρίσκονται στην ανεργία.

Μέσα αυτές τις τρείς συχνότητες, ο Γ. Τράγκας μπορεί ανενόχλητος να διαφημίζει δωρεάν με την πρώτη ευκαιρία, το περιοδικό Crash που εκδίδει.

Μεγάλες στιγμές για τη δημοσιογραφία αλλά και για το σωματείο των δημοσιογράφων (ΕΣΗΕ) και τις ανεξάρτητες αρχές που είναι επιφορτισμένες με το καθήκον να κυνηγούν τον αθέμιτο ανταγωνισμό…