Γ. Ομήρου: Να κατατεθεί στη βουλή το πόρισμα Alvarez & Marsal

Την κατάθεση το συντομότερο στη Βουλή του πορίσματος της Alvarez & Marsal, καθώς και του καταλόγου με τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που απέσυραν καταθέσεις στο εξωτερικό, ζήτα με επιστολή του προς το Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ο Πρόεδρος της Βουλής Γιαννάκης Ομήρου.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, ο κ. Ομήρου απέστειλε επιστολή στον Πανίκο Δημητριάδη, σε συνέχεια της επιστολής του, ημερομηνίας 27 Μαρτίου, με την οποία ζητά «όπως κατατεθεί το συντομότερο στη Βουλή των Αντιπροσώπων το πόρισμα της έρευνας που έχει διεξάγει ο διεθνής οίκος Alvarez & Marsal αναφορικά με το χρηματοπιστωτικό σύστημα της Κύπρου».

Επίσης, στην επιστολή του ο κ. Ομήρου ζητά να επισπευσθεί η αποστολή στη Βουλή καταλόγου με στοιχεία, αναφορικά με τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που απέσυραν πέραν του ποσού των 100.000 ευρώ από καταθέσεις στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα στη Δημοκρατία και στα υποκαταστήματά της στο εξωτερικό, όπως αναφέρεται στη σχετική επιστολή της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Θεσμών, Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως, ημερομηνίας 27 Μαρτίου.