Γύριζει σπίτι η Σερένα Γουίλιαμς που αποκλείστηκε!

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στο Wimbledon και το «θύμα» αυτή τη φορά ήταν η Σερένα Γουίλιαμς! Η Αμερικανίδα τενίστρια, Νο1 στον κόσμο και κάτοχος του τροπαίου στο λονδρέζικο Grand Slam, αποχαιρέτησε την εφετινή διοργάνωση χάνοντας στον τέταρτο γύρο από τη Γερμανίδα Σαμπίνε Λισίτσκι με 2-1 (6-2, 1-6, 6-4), αν και στο τρίτο και αποφασιστικό σετ είχε προηγηθεί με 4-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ουίλιαμς μετρούσε μέχρι σήμερα 34 διαδοχικές νίκες, είχε γνωρίσει μόλις δύο ήττες μέσα στο 2013 και φυσικά είχε πάει στο Λονδίνο ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον τίτλο.

Η Γερμανίδα αποθεώθηκε με «standing ovation» από τους Άγγλους στο κεντρικό κορτ του All England Club, αφού κέρδισε τους πάντες με την εκκωφαντική της εμφάνιση, σταματώντας το σερί 34 νικών που έτρεχε η Σερένα!

Επόμενος αντίπαλός της θα είναι η Κανέπι, η οποία υποχρέωσε σε… δάκρυα τους Βρετανούς, καθώς πέταξε εκτός συνέχειας με 2-0 σετ την γηπεδούχο Λόρα Ρόμπσον. Άνετες προκρίσεις για Να Λι και Πέτρα Κβίτοβα στα προημιτελικά της διοργάνωσης.