Γυναίκα έσπασε τη καραντίνα «αλώνισε» τη Κύπρο, έκανε πάρτι… Μετέδωσε τον ιό σε 9 άτομα

Όταν υπάρχει ανευθυνότητα από την μία και ατιμωρησία από την άλλη, τότε τα κρούσματα αυξάνονται και δυστυχώς την πληρώνουν και μικρά παιδιά….

Γυναίκα από τη Λάρνακα επέστρεψε από τις ΗΠΑ και αντί να παραμείνει σε καραντίνα, όχι μόνο την έσπασε αλλά αλώνισε και τη Κύπρο και όχι μόνο…. Επισκέφθηκε καφετερίες, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα….

Διοργάνωσε πάρτι τις προηγούμενες ημέρες, για τη κόρη της με συμμαθητές της μικρής και το αποτέλεσμα ήταν η μετάδοση σε άλλα 9 πρόσωπα μεταξύ αυτών και παιδιά.

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται κοριτσάκι 13 χρόνων από τη Λάρνακα το οποίο εντοπίστηκε θετικό στον κορωνοϊό . Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για παιδί που βρέθηκε στο πάρτι της μητέρας που ενώ ήταν θετική στον ιό και έπρεπε να βρίσκεται σε καραντίνα, διοργάνωσε πάρτι της ανήλικης κόρης της, που είναι και συμμαθήτρια του παιδιού που πλέον νοσηλεύεται στο Μακάρειο.

Η 13χρονη παρουσιάζει πυρετό και θωρακικό άλγος ενώ σύμφωνα με τους γιατρούς η κατάσταση της υγείας της χαρακτηρίζεται καλή και εκτός κινδύνου.

Προκαλεί μεγάλη ανησυχία το γεγονός ότι   θετικά στον ιό άτομα  παραβιάζουν την καραντίνα  κυκλοφορούν στην κοινότητα ανεξέλεγκτα μεταδίδοντας τον ιό και σε άλλα ανυποψίαστα πρόσωπα.