Γρήγορο μεροκάματο για Στάη και Ευαγγελάτο το βράδυ των εκλογών

Ήρθαν, έβγαλαν το …μεροκαματάκι τους και απήλθαν. Ο λόγος για τους δυο Έλληνες παρουσιαστές με τα «βαριά» ονόματα στη δημοσιογραφική πιάτσα, Έλλη Στάη και Νίκο Ευαγγελάτο, οι οποίοι βρέθηκαν για ένα περίπου δίωρο στα τηλεοπτικά στούντιο για να παρουσιάσουν τις εκλογές, στην Κύπρο, πήραν την παχυλή τους αμοιβή και επέστρεψαν στα «μαγαζιά» τους στην Αθήνα.

Η Έλλη Στάη βρέθηκε στο στούντιο του Mega Κύπρου και ο Νίκος Ευαγγελάτος στο Sigma. Αμφότεροι ήταν στον «αέρα» από τις 6 το απόγευμα έως και τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Στον μεν Mega οι δύο παρουσιαστές Βίκτωρας Παπαδόπουλος και Παύλος Μυλωνας είχαν ξεκινήσει την εκπομπή και περίμεναν τη «θεά» να απογειώσει μάλλον τα νούμερα της τηλεθέασης. Η παρουσιάστρια τελικά εμφανίστηκε, διεκπεραίωσε και αποχώρησε. Αναμφίβολα, «πρωταγωνιστής» της βραδιάς αναδείχθηκε ο Βίκτωρας  Παπαδόπουλος.

Από την άλλη ο Ν. Ευαγγελάτος στο Sigma μάλλον έδειξε πως ήθελε την κατάλληλη «πάσα» για να διαφημίσει την ιστοσελίδα του. Σε κάποια στιγμή της εκπομπής ήρθε σε ρήξη με το καλεσμένο στο πάνελ βουλευτή του ΔΗΣΥ Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος μάλλον δεν του χαρίστηκε. «Εδώ είναι Κύπρος, δεν είναι Ελλάδα» του είπε ο βουλευτής και τότε ο παρουσιαστής βρήκε μάλλον την αφορμή που έψαχνε και άρχισε να κάνει διαφήμιση στην ιστοσελίδα που έχει στη Κύπρο. Με ένα σμπάρο δηλαδή …δυο τρυγόνια. Οι Κύπριοι παρουσιαστές, πάντως, Χρύσανθος Τσουρούλης και Νικήτας Κυριάκου ήταν κατά πολύ ανώτεροί του.

Κατά τ’ άλλα λέμε ότι υπάρχει οικονομική κρίση σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας και ότι ο κόσμος υποφέρει. Χρήμα όμως για να πατάμε, όπως φαίνεται, υπάρχουν ακόμη. Ας τα έδιναν στις οικογένειες που τα έχουν ανάγκη, εκεί θα έπιαναν τόπο.