Γνωρίστε τους Αρχαιολογικούς Χώρους της Αθήνας… δωρεάν

Αλλάξτε τα σχέδια σας και επισκεφτείτε αυτή την Κυριακή 6 Ιανουαρίου, του Αρχαιολογικούς χώρους της Αθήνας σε μια εναλλακτική μορφή ψυχαγωγίας καθώς η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους. Χωρίς εισιτήριο μπορείτε να επισκεφθείτε τους θησαυρούς της πόλης των Αθηνών, από τον Παρθενώνα και το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, μέχρι το Βυζαντινό και την Αρχαία Αγορά!

Πρόκειται για μία δράση του Δήμου Αθηναίων κατά την οποία η πρώτη Κυριακή κάθε μήνα κατά τη χειμερινή περίοδο θα δίνει τη δυνατότητα στους Αθηναίους να ψυχαγωγούνται και να έρχονται σε επαφή με την ελληνική ιστορία, δωρεάν! Για να γνωρίσουμε την πόλη μας με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Μια καλή ιδέα για τη πρώτη Κυριακή του χρόνου λοιπόν, είναι να δούμε τις μόνιμες συλλογές αλλά και τις περιοδικές εκθέσεις των μουσείων τις οποίες ίσως να μην έχουμε ακόμη ανακαλύψει.

Ενδεικτικά, μπορούμε να επισκεφθούμε: Ακρόπολη Αθηνών, Αρχαία Αγορά Αθηνών – Άρειος Πάγος, Αρχαιολογικό Μουσείο Κεραμικού, Βόρεια κλιτύς Ακροπόλεως, Κεραμεικός, Μουσείο Ακροπόλεως, Μουσείο Αρχαίας Αγοράς Αθηνών, Νότια Κλιτύς Ακροπόλεως Αθηνών, Ολυμπιείο, Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών και τα μουσεία: Εθνικό Αρχαιολογικό, Νομισματικό, Βυζαντινό & Χριστιανικό.

Καλή διασκέδαση!