Γλέντια με ποτά και γυναίκες σε κρατητήρια. Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί

Και το νυχτερινό πάρτι σε κρατητήρια με αστυνομικούς, ποτά και γυναίκες.. καλά κρατεί!

“Σόδομα και γόμορα” στις τάξεις της Αστυνομίας.

Σε “νυχτερινό κέντρο” για μία βραδιά μετέτρεψαν τα κρατητήρια Λακατάμειας.

Έξαλλος ο Υπουργός Δικαιοσύνης και ο Αρχηγός Αστυνομίας.

Μέλη της δύναμης που σκοπός τους είναι η τήρηση της τάξης και πειθαρχίας μεταξύ των πολιτών, αυτή τη φορά ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύο αστυνομικοί, την περασμένη βδομάδα, μετέφεραν στον χώρο των κρατητηρίων Λακατάμειας Κύπρου επισκέπτες, ανάμεσα στους οποίους και γυναίκες, προς τιμήν συγκεκριμένου κρατούμενου.

Το γλέντι περιελάμβανε φαγοπότι και σπέσιαλ διασκέδαση για τον εν λόγω κρατούμενο ο οποίος είναι γνωστός στον υπόκοσμο, καθώς εξυπηρετεί τα συμφέροντα συγκεκριμένης φατρίας “πουλώντας προστασία” σε νυχτερινά μαγαζιά.

“Ούτε ιερό ούτε όσιο” δεν έχουν καθώς το πάρτι έγινε στη διάρκεια ωρών κατά τις οποίες δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις και καθώς οι υπόλοιποι κρατούμενοι βρίσκονταν στα κελιά τους, ενώ όλα όσα διαδραματίστηκαν στον χώρο των κρατητηρίων καταγράφησαν στο σύστημα παρακολούθησης, το οποίο επεξεργάζεται ερευνών αξιωματικός.

images (1)

Οι δύο αστυνομικοί που εμπλέκονται στο επεισόδιο, μετά από οδηγίες του Υπουργού Δικαιοσύνης και του Αρχηγού Αστυνομίας, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.

download (2)