Γιώργος Λιλλήκας: Οι συκοφάντες θα πληρώσουν

«Ο πόλεμος λάσπης και συκοφαντίας ξεπέρασε κάθε όριο δεοντολογίας και πολιτικής ηθικής… καθώς το κατεστημένο επιδιώκει , με κάθε τρόπο, να ανακόψει την πρωτοφανή δυναμική της υποψηφιότητας μου, η οποία στηρίζεται από τους πολίτες» δήλωσε ο Γιώργος Λιλλήκας, τονίζοντας ότι οι συκοφάντες «πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν».

Αποκαλύπτεται, πρόσθεσε, η πλήρης αλήθεια και αποδεικνύεται ποιοι με ποταπά κίνητρα, ψέματα και συκοφαντικά δημοσιεύματα επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες, λίγες μόνο μέρες πριν τις Προεδρικές Εκλογές.

Ο κ. Λιλλήκας ανέφερε ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού με επιστολή του προς το Υπουργείο Εμπορίου, ημερομηνίας 28 Ιανουαρίου 2013, γράφει «δεν έχει διαπιστωθεί οποιαδήποτε συνεργασία του Οργανισμού με την εταιρεία MARKETWAY… Δεν έχει διαπιστωθεί η εταιρεία MARKETWAY να συνδέεται με οποιαδήποτε άλλα νομικά πρόσωπα».

«Ο Υπουργός Εμπορίου με επιστολή του προς τη Βουλή, ημερομηνίας 7 Φεβρουαρίου 2013, γράφει ότι η μόνη συνεργασία που η εταιρεία MARKETWAY είχε με το Υπουργείο και τους Ημικρατικούς Οργανισμούς που εμπίπτουν στην δικαιοδοσία του, ήταν με την Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Ταμείου Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις 17 Δεκεμβρίου 2008. Δηλαδή 2,5 χρόνια μετά που αποχώρησα από το Υπουργείο και 1,5 χρόνο μετά την αποχώρηση μου από την Κυβέρνηση».

Η συνεργασία, διευκρίνισε ο κ. Λιλλήκας,  έγινε επί της σημερινής Κυβέρνησης.