Γιωρκάτζη: Είναι ντροπή να ισχυρίζονται κάποιοι ότι κρύβομαι …

Η Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας Χρυστάλλα Γιωρκάτζη, “έσπασε τη σιωπή” της και μίλησε για οργανωμένο κύκλωμα που την υποσκάπτει.

«Αυτό στην ουσία που ενοχλεί όσους ανήκουν στο οργανωμένο κύκλωμα υπόσκαψης μου, είναι το ότι ξέρω πολλά για πολλούς», δήλωσε στο Capital Today, όταν επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την ίδια για να απαντήσει στις επικρίσεις ότι δεν τοποθετήθηκε για τον Συνεργατισμό.

Η  Χρυστάλλα Γιωρκάτζη είπε, ότι Κεντρική Τράπεζα  παρέδωσε ένα ογκώδη φάκελο με επιστολές τόσο στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, όσο και στο εσωτερικό, για το θέμα του Συνεργατισμού.

«Στο Συνεργατισμό ήταν μια συμφωνία μεταξύ πωλητή και αγοραστή και εμάς ως Κεντρική Τράπεζα μέλημα μας ήταν να διασφαλίσουμε ότι θα ολοκληρωνόταν η διαδικασία χωρίς παρατράγουδα, κάτι το οποίο ευτυχώς επιτεύχθηκε λόγω της ψήφισης από τη πλειοψηφία των μελών του Κοινοβουλίου», ανέφερε.

Απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Σωκράτη Ιωακείμ, εαν θεωρεί ότι κάποιοι υποσκάπτουν το έργο της η κα Γιωρκάτζη απάντησε ότι «εδώ σταύρωσαν τον Ιησού Χριστό, θα ντραπούν να σταυρώσουν τη Χρυσταλλού; Κάποιους τους φταίει το ότι πάω ταξίδια στην Κίνα, το αν τα σκουλαρίκια μου είναι κοντά ή μακριά παραβλέποντας το ότι είμαι γυναίκα. Αυτό στην ουσία που ενοχλεί αυτούς που ανήκουν στο οργανωμένο κύκλωμα υπόσκαψης μου, είναι το ότι ξέρω πολλά για πολλούς», υπογράμμισε.

Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη άφησε επίσης σκιές και για όλους όσοι εξήρουν το έργο του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη, τονίζοντας πως αυτά που λέει σήμερα για τους μισθούς των εκπαιδευτικών και τυγχάνει υπερπροβολής από τα ΜΜΕ τα έλεγε και η ίδια στις ετήσιες εκθέσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας εδώ και μια δεκαετία.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Sigmalive:

Πηγή πληροφοριών και βίντεο: Sigmalive