Γιωργάλλας: Προτεραιότητα οι εργαζόμενοι και όχι οι πολιτικές αντιπαραθέσεις

«Η στήριξη και υποστήριξη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων προηγείται της οποιασδήποτε αντιπαράθεσης ή διαφοράς μεταξύ των κομμάτων και της κυβέρνησης».

Αυτό ανέφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλληλεγγύη, κ. Μιχάλης Γιωργάλλας, μετά την ενημέρωση της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής από τον υπουργό Οικονομικών για το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της οικονομίας που εξαγγέλθηκε από την Κυβέρνηση για σκοπούς αντιμετώπισης της πανδημίας Covid -19.

Για να προσθέσει: «Στη θέση που είμαστε σήμερα, το στοίχημα είναι να διοχετευτεί με την μεγαλύτερη ταχύτητα η ρευστότητα που έχει ανάγκη η οικονομία και οι επιχειρήσεις. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου πλέον η μπάλα είναι στο πεδίο της κυβέρνησης και των τραπεζών».

«Κάποιοι επέλεξαν η Βουλή να παραμείνει θεατής σε αυτή την προσπάθεια. Έστω και από αυτή τη θέση η Βουλή θα παίξει το δικό της ρόλο ώστε να μπορέσουμε να γίνει όσο το δυνατό μεγαλύτερη και χρηστή διαχείριση των όποιων διευκολύνσεων θα δοθούν στις τράπεζες, και βέβαια έχοντας στόχο να ενισχυθούν πραγματικά αυτοί που έχουν σήμερα ανάγκη» τόνισε καταληκτικά ο κ. Γιωργάλλας.