Φρούριο το Τσίρειο για τον αποψινό τελικό

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε σήμερα ότι κανένας δεν μπορεί να είναι ήσυχος για τον αποψινό τελικό Κυπέλλου ΑΕΛ – Απόλλωνα, απευθύνοντας ωστόσο έκκληση προς όλους να επιδείξουν την απαιτούμενη υπευθυνότητα και σοβαρότητα για ένα παιχνίδι που, όπως είπε, πρέπει να γιορτάζει ολόκληρη η Λεμεσός.

Σε δηλώσεις του, μετά τη συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, ο κ. Νικολάου είπε πως η αστυνομία έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για τον αποψινό αγώνα και έχουν ήδη γίνει όλοι οι απαιτούμενοι σχεδιασμοί, υπό την ευθύνη και υπό την καθοδήγηση του Αρχηγού της Αστυνομίας.

Όπως είπε ο κ. Νικολάου “είναι γεγονός ότι κανένας δεν μπορεί να είναι ήσυχος για το αποψινό παιχνίδι, αφού οι προθέσεις κάποιων δεν κατέδειξαν εφησυχασμό”, για να προσθέσει ότι “μόνο σαν γιορτή της Λεμεσού θα μπορούσε να είναι φέτος ο τελικός Κυπέλλου, όταν οι διαγωνιζόμενες ομάδες προέρχονται και οι δύο από τη Λεμεσό”.

“Γι` αυτό το λόγο θέλουμε να διασφαλίσουμε, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα από πλευράς της αστυνομίας, αλλά και την ίδια ώρα επιζητώντας τη συνεργασία τόσο των ομάδων, όσο και των συνδέσμων φιλάθλων, για να μπορέσουμε να απολαύσουμε όλοι ένα καλό παιχνίδι, μέσα σε κόσμια πλαίσια και με ασφάλεια, αλλά και για να μπορέσει η Λεμεσός να γιορτάσει αυτό που της αξίζει”, ανέφερε.

Χωρίς τη συνεργασία των ίδιων των ομάδων, αλλά και των συνδέσμων των φιλάθλων, τόνισε, «ξέρουμε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο, αλλά η μη συνεργασία το καθιστά πολύ πιο δύσκολο“.