Γιοβάνοβιτς για την νίκη του Παναθηναϊκού στην Τούμπα: Οι νίκες σε τέτοιες έδρες έχουν μεγαλύτερη αξία

Ο Παναθηναϊκός πέρασε και από την Τούμπα επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1 και με έξι στα έξι παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος και φυσικά στην κορυφή. Μετά το τέλος του ντέρμπι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε πως θα είναι έτσι. Και οι δύο ομάδες τακτικά ήταν καλά προετοιμασμένοι, δεν υπήρχαν χώροι και ευκαιρίες από τις δύο πλευρές. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ποιότητα, εκμεταλλεύτηκε τον χώρο και έκανε το 1-0 και μέχρι το τέλος του ημιχρόνιο ήταν καλύτερος.

Στο δεύτερο και το ξεκινήσαμε και το ολοκληρώσαμε καλά γιατί είχαμε μια ποιοτική εμφάνιση και στο τέλος κερδίσαμε δίκαια».

Για την διαφορά απόδοσης στα δύο ημίχρονα: «Δεν είναι ο Παναθηναϊκός, είναι και ο ΠΑΟΚ που είναι μια πολλή καλή ομάδα και οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο. Είχε επιβάλλει τον ρυθμό της και αν και είχα παράπονα από τους παίκτες μου στο πρώτο, στο δεύτερο ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε όσα είπαμε».

Για το τι κρατάει από το ντέρμπι: «Κρατάω μια καταπληκτική ατμόσφαιρα στο στάδιο όπως είναι πάντα. Ένα παιχνίδι πολύ καλό και δυνατό και είναι ευχαρίστηση να παίζεις σε ένα γήπεδο γεμάτο οπαδούς γιατί αυτές οι νίκες έχουν μεγαλύτερη αξία».

Για την συνέχεια: «Σίγουρα είναι ωραίο πράγμα οι έξι νίκες, αλλά ένα πρωτάθλημα σαν το ελληνικό έχει δρόμο ακόμα. Έχουμε απόλυτο σεβασμό στους αντιπάλους μας όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ η ΑΕΚ και ο Άρης που θα δείξουν πόσο δυνατές ομάδες είναι. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε το πείσμα και την δίψα και να ικανοποιήσουμε τους φιλάθλους μας που είναι πάντα δίπλα μας.»