Για 3η φορά η Opel ψηφίστηκε η «πιο καινοτόμος μάρκα»

Η Opel αναδείχτηκε για μία ακόμα φορά η «πιο καινοτόμος μάρκα» στο γκρουπ αυτοκινητιστικών προϊόντων κατά την απονομή των βραβείων Plus X Awards, στην Κολωνία. Είναι η τρίτη φορά που η συγκεκριμένη κατασκευάστρια εταιρεία αυτοκινήτων κέρδισε το σημαντικό βραβείο καινοτομίας. Οι ειδικοί χρειάστηκε να επιλέξουν από χίλια και πλέον προϊόντα στις κατηγορίες τεχνολογία, σπορ και lifestyle.

Η διεθνής επιτροπή τίμησε την Opel με οκτώ βραβεία. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το νέο Cascada cabrio διακρίθηκε λόγω της υψηλής ποιότητας της μαλακής οροφής, που ανοίγει μέσω μπουτόν με ταχύτητες μέχρι 50 χλμ./ωρα σε 17 δευτερόλεπτα, ενώ λειτουργεί και με τηλεχειρισμό.

Χάρη σ? αυτή την ελαφριά κατασκευή και την κατάλληλη κατανομή των χώρων, το Cascada διαθέτει ικανοποιητικό χώρο αποσκευών. Ο χώρος αποσκευών προσφέρει από 280 λίτρα με την οροφή ανοιχτή και μέχρι 380 λίτρα με την οροφή κλειστή.

Επίσης χάρη στο σύστημα FlexFold, που ξεκλειδώνει ηλεκτρικά τις πλάτες των πίσω καθισμάτων με τηλεχειρισμό και τις αναδιπλώνει σε διαιρούμενη διάταξη 50:50 είναι ευκολότερη η διαχείριση των εσωτερικών χώρων. Έτσι ο χώρος αποσκευών μπορεί να φτάσει τα 750 λίτρα, ενώ είναι εφικτή η μεταφορά αντικειμένων μήκους πάνω από 1,80 μ.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης η Opel παρουσίασε μερικά εντυπωσιακά πρωτότυπα, όπως το 3θ Mini-Crossover πόλης Adam Rocks και το μηδενικών ρύπων RAK e.