“Για την Ελλάδα η Κύπρος ποτέ δεν είναι μακριά”…. Που είσαι τώρα Π. Καμμένο;

Όταν ανέλαβε τη Πρωθυπουργία της Ελλάδος ο Αλέξης Τσίπρας, διόρισε Υπουργό Εθνικής Άμυνας της χώρας τον Πάνο Καμμένο, πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων και με τη συνεργασία των 5 βουλευτών του, σχημάτισε κυβέρνηση.

Ο μεγάλος λοιπόν Υπουργός Εθνικής Αμύνης με μεγαλεπήβολες δηλώσεις μας έλεγε ότι η Ελλάδα έχει τη δύναμη να προστατεύει τη Κύπρο από κάθε επικίνδυνο εχθρό και το σημαντικότερο ότι θα μπορεί να προστατέψει τη Κυπριακή ΑΟΖ.

Στην Εθνική μας επέτειο, ημέρα της Κυπριακής ανεξαρτησίας την 1η Οκτωβρίου, όπου η Κύπρος τιμούσε την επέτειο με στρατιωτική παρέλαση, στη παρουσία του Πάνου Καμμένου, η Ελλάδα έστειλε 2 μαχητικά F16 που διεσχισαν τους κυπριακούς αιθέρες με  δύο διελεύσεις πάνω από το χώρο της παρέλασης.

Μετά τη παρέλαση ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Για την Ελλάδα η Κύπρος δεν είναι ποτέ μακριά»

Τώρα όμως στα δύσκολα, με τις τουρκικές απειλές και προκλήσεις στη Κυπριακή ΑΟΖ, εδώ και τόσες μέρες, με την “εισβολή” της τουρκίας στις κυπριακές θάλασσες, τι έκανε ο Υπουργός Άμυνας της Ελλάδος;;

Μήπως τώρα η “Κύπρος κείται μακράν”;;;

Ή μήπως μοιάζουμε στη παροιμία που λέει “με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια”;

Γιατί κακά τα ψέματα τελικά η Κυπρος μόνη με τις δικές της δυνάμεις και τις δικές της συμμαχίες προσπαθεί τώρα να αντεπεξέλθει του προβλήματος με τη τουρκία στην ΑΟΖ.

Ο Καμμένος έμεινε στα λόγια….