Για μικροπολιτικές επιθέσεις εναντίον της, με αφορμή την απεργία των οικοδόμων,μιλά η υπουργός Εργασίας

Με στόχο την εξυπηρέτηση μικροπολιτικών και εκλογικών συμφερόντων εξαπολύονται επιθέσεις εναντίον θεσμών, δήλωσε η υπουργός Εργασίας Σωτηρούλα Αγρότου, απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται για το αδιέξοδο με τη συνεχιζόμενη απεργία των οικοδόμων.

Η υπουργός έκανε αναφορά στις πολύωρες συναντήσεις που έχουν γίνει και με τις δύο πλευρές και την ίδια, όσο και για την ανταλλαγή απόψεων με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή.

«Θα ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου γιατί στη δίνη της αλόγιστης και επί παντός επιστητού προσπάθειας για κριτική στην Κυβέρνηση, ο εκπρόσωπος Τύπου του υποψηφίου προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΥΡΩΚΟ ενέπλεξαν σε αυτή τη διαδικασία και το θέμα της απεργίας στην οικοδομική βιομηχανία. Σε μία προσπάθεια να περάσουν την εικόνα ακυβερνησίας, μία προσπάθεια την οποία συνειδητά και συστηματικά καταβάλλουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχουν προβεί σε δηλώσεις καλώντας με να σταματήσω να είμαι απαθής και να αναλάβω πρωτοβουλία για επίλυση της διαφοράς στην οικοδομική βιομηχανία».

«Εάν οι προθέσεις τους ήταν αγαθές» ανέφερε η κ. Χαραλάμπους, «θα φρόντιζαν πριν προβούν σε αυτές τις δηλώσεις το λιγότερο να επικοινωνήσουν με την Υπουργό, ή με τη Μεσολαβητική Υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, για να τους δώσουμε πλήρη ενημέρωση για τις δύο μεσολαβητικές προτάσεις που η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων έχει υποβάλει για επίλυση της διαφοράς».