Για δεύτερη φορά χάκερς κτυπούν Ισραηλινές ιστοσελίδες

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, δέχτηκαν επιθέσεις από χάκερς Ισραηλινές  ιστοσελίδες,  που επιδιώκουν να χαράξουν ισραηλινές θέσεις και  θέσεις υπέρ
του Ισραήλ σε γεγονότα, βίντεο.

Ισραηλινός hacker ανέλαβε την ιστοσελίδα OpIsrael.com την Τρίτη,  με στόχο να συντονίσει τις κυβερνο-επιθέσεις κατά ισραηλινών sites.

Ένας χάκερ καλώντας τον εαυτό του , EhIrS, αντικατέστησε την αρχική σελίδα του δικτυακού τόπου, σημειώνοντας εικόνα ενός ποντικιού υπολογιστή που φέρει το “Anonymous” μάσκα παγιδευμένο σε μια αθλητική ποντικοπαγίδα με ισραηλινή σημαία.

Ο χάκερ πρόσθεσε επίσης ένα βίντεο με τίτλο “Μια επιστολή προς τον κόσμο», καθώς και 20 “ξεχασμένα  γεγονότα” για το Ισραήλ και την ύπαρξή του.

Νωρίτερα την Τρίτη, αντι-Ισραηλινό χάκερ είχαν καταφέρει προσωρινά να ρίξει κάτω το δικτυακό τόπο του Γραφείου του Πρωθυπουργού, και του κόμματος Λικούντ.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που EhIrS έχει διαταράξει την OpIsrael ιστοσελίδα σε απάντηση χάκερ συλλογική εκστρατεία Anonymous »στον κυβερνοχώρο κατά της διαδικτυακής παρουσίας του Ισραήλ. Οι EhIrS περιεχομένου που διατίθενται στην ιστοσελίδα αυτή και δημοσιεύτηκε εκεί το βράδυ του Σαββάτου.

Επίσης το Σάββατο, hackers που λειτουργούν υπό την επωνυμία “ισραηλινή Elite” ανέλαβε ιστοσελίδες στο Πακιστάν και να εγκατέστησε εικόνες των Ισραηλινών στρατιωτών και την ισραηλινή σημαία.