Γιατί φεύγει ο Χλωρακιώτης

Έξω από τα δόντια φαίνεται να μίλησε για όλα και όλους στην διάσκεψη Τύπου που παράθεσε με αφορμή την πρόωρη παραίτηση του από την θέση του Γενικού Διευθυντή της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας, ύστερα από 32 χρόνια υπηρεσίας ο Ερωτόκριτος Χλωρακιώτης.

Ο κ. Χλωρακιώτης απέρριψε κατηγορηματικά τις φήμες και τους ψιθύρους ότι έπεται κούρεμα στο συνεργατισμό το τριήμερο του κατακλυσμού.

« Την Τρίτη θα είστε εδώ και θα δούμε για άλλη μια φορά ότι οι καταθέτες του συνεργατισμού όσοι έχουν ανάγκη να κόψουν τα μαλλιά τους πάνε στα κουρεία και δεν κουρεύονται οι καταθέσεις και θα είμαστε εδώ και θα το ζήσουμε την Τρίτη το πρωί”, ανάφερε χαριτολογώντας

Υπενθυμίζοντας ότι το κεφαλαιακό έλλειμμα του Συνεργατισμού της τάξης του 1,5 δις, όπως αυτό καθορίστηκε στο Μνημόνιο, θα καλυφθεί από το κυπριακό πρόγραμμα στήριξης.

Τόσα όμως που είδαν και τόσες βεβαιώσεις που δέχθηκαν οι κύπριοι πολίτες το τελευταίο διάστημα και στην συνέχεια αναιρέθηκαν δικαιούνται νομίζω να είναι δύσπιστοι στα πάντα, κ. Χλωρακιώτη.

Ακόμα και στις δικές σας διαβεβαιώσεις..
Όσο για το λόγο που αποχωρεί παρότι έδωσε εξηγήσεις οι αμφιβολίες εξακολουθούν να υπάρχουν στο μυαλό όλων των κύπριων για το την τον ώθησε να παραιτηθεί πρόωρα.

Ο ίδιος είπε ότι φεύγει για να ανοίξει το δρόμο σε κάποιο νεώτερο να διαχειριστεί τις εξελίξεις στον Συνεργατισμό. Ξεκαθάρισε ότι τα πάντα είναι καθαρά σε σχέση με τα δάνεια συγγενικών προσώπων του, για τα οποία φήμες έκαναν λογο ότι οδηγήθηκε σε παραίτηση.