Γιατί η “Χρυσταλλού” δεν εξέδωσε ανακοίνωση να αποφύγει και τις “παρεξηγήσεις”;

Η διοικήτρια της Κεντρικής τράπεζας, κ. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη μετά τα διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία διερωτήθηκαν που ήταν εξαφανισμένη κατά τη διάρκεια της όλης κατάστασης που είχε δημιουργηθεί με τη κατάρρευση του Συνεργατισμού, αποφάσισε να μιλήσει.

Μίλησε όμως τηλεφωνικώς προχθές σε δημοσιογράφο του Sigma όπου και είχε πει διάφορα ότι γνωρίζει πολλά για πολλούς, ότι την έχουν στοχοποιήσει και υπάρχει οργανωμένο κύκλωμα που την υποσκάπτει και πολλά άλλα.

Χθες η ίδια βγήκε πάλι τηλεφωνικώς στη μεσημβρινή εκπομπή του Sigma, να αναιρέσει τα όσα τηλεφωνικώς είχε πει. «θα ήθελα να εκφράσω τη βαθιά μου θλίψη γιατί ένας δημοσιογράφος με πείρα μετέδωσε και άφησε να παρεισφρήσουν στα γραφόμενά του θέματα παντελώς ανύπαρκτα και μη λεχθέντα».

«Ουδέποτε είπα ότι ξέρω πολλά και κρατώ πολλούς στο χέρι. Ερωτήθηκα αν υποσκάπτομαι και απάντησα θετικά», είπε.

Επίσης μετά τις δηλώσεις της, τέσσερις πρώην υπουργοί της κυβέρνησης του αειμνήστου Τάσσου Παπαδόπουλου “άδειασαν| την Διοικήτρια της Κεντρικής Τράπεζας, αφού είχε αναφερθεί και σε πρώην υπουργό.

Ας σημειωθεί ότι ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών δήλωσε ότι δεν είναι προς τιμήν της αυτά που είπε και  με ανακοίνωση καλεί τον Γενικό Εισαγγελέα άμεσα να καλέσει τη Διοικήτρια και να της ζητήσει όλα τα στοιχεία που έχει, αλλιώς να της προσάψει κατηγορίες για συγκάλυψη παρανομιών.

Γι αυτό, κυρία Γιωρκάτζη μου ή άλλως “Χρυσταλλού” όπως αυτοαποκαλείστε γιατί δεν εκδώσατε μία ανακοίνωση αφού θεωρείτε ότι διαστρεβλώνονται τα λεγόμενα σας να αποφύγετε και τις “παρεξηγήσεις”;