Γιατί βιάζεσαι τόσο βρε κορίτσι μου;

Αν ήταν φορέματα θα έπρεπε να είχε μεγάλη γκαρνταρόμπα. Ή όταν έχεις «μπάρμπα στην Κορώνη» αλλάζεις τις διευθυντικές καρέκλες σαν τα μανικετόκουμπα. Ο λόγος για την κα Ειρένα Γεωργιάδου η οποία –αν και απίστευτο, ωστόσο, αληθινό- έχει καταφέρει μέσα σε διάστημα ενός έτους να αλλάξει συνολικά πέντε.

Από κοινοβουλευτική συνεργάτης έγινε πρωτοσύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη, ανέλαβε Επίτροπος Μεταρρύθμισης της Δημόσιας Υπηρεσίας μετά την παραίτηση της κυρίας Μουσιούττα  η οποία άνήκε στο χώρο του ΔΗΚΟ και στο στρατόπεδο του νυν Προέδρου Νικόλα Παπαδόπουλου.

Το περίεργο θα ήταν να μείνει εκεί όμως,  όχι!!

Ακόμα δεν χάρηκε την καρέκλα της και την αποχαιρετά για να μετακομίσει στην Ελληνική Τράπεζα στην οποία αναλαμβάνει καθήκοντα προέδρου με μισθό που θα την κάνει Golden girl.

Βιαστικά δεν έγιναν όλες αυτές οι μετακομίσεις κυρία Γεωργιάδου; Ποιος έβαζε πλάτη για την άνοδό σας; Φυσικά όχι του Προεδρικού, μάλλον, του Χάρη τις πλάτες είχε και έχει.

Δηλαδή με λίγα λόγια όταν έχεις «Μπάρμπα στην Κορώνη» όλα γίνονται.

Το Προεδρικό τι λέει τελικά και τι θα πράξει αφού με αυτό τον διορισμό βρίσκει την εκλεκτή του Προέδρου Αναστασιάδη,  διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας κ. Χρυστάλλα Γιωρκάτζη παραπονούμενη και δυσαρεστημένη…

Γιατί δεν ενημερώνουν τον Πρόεδρο για όλα αυτά τα σημαντικά αλισβερίσια;

Κ.Ν.