Γεωργιάδης: Όσοι ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ να καταλάβουν ότι αυτοκτόνησαν

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση για αγροτικό και μεταναστευτικό.

«Άνοιξαν τα σύνορα, είναι η μόνη προεκλογική υπόσχεση που τήρησαν» είπε χαρακτηριστικά και χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ως «άνθρωπο χωρίς κανένα ηθικό φραγμό».

«Να είμαστε δίκαιοι. Στο προσφυγικό έκαναν μετεκλογικά ό,τι υπόσχονταν προεκλογικά, αυτό που έλεγε η κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου ότι πρέπει να ανοίξουν τα σύνορα, ότι πρέπει να έχουμε ανοιχτό κανάλι για να άρχονται εδώ οι μετανάστες», δήλωσε.

«Η Ελλάδα επί Σαμαρά είχε κλείσει την πόρτα στα σύνορα, με το που άνοιξε η πόρτα μπήκαν και οι πρόσφυγες και οι μετανάστες, και έπεσε η ταρίφα από τα 6.000 ευρώ στα 2.000 το κεφάλι λόγω του όγκου» πρόσθεσε.

«Πολλά από αυτά που ζητάνε οι αγρότες τα έκανε η ΝΔ. Οι αγρότες ζητάνε κατ’ ελάχιστον αυτά που νομοθέτησε η ΝΔ. Πρέπει να καταλάβουν όσοι ψηφίσαν ΣΥΡΙΖΑ ότι αυτοκτόνησαν. Να πούνε ότι έκαναν λάθος», επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης.

«Ο Μητσοτάκης δεν ανέβηκε σε τρακτέρ να τάξει λαγούς με πετραχήλια» συμπλήρωσε, αφήνοντας αιχμές για τον Αλέξη Τσίπρας.

Δεν απέκλεισε επίσης το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών. «Δεν έχει ηθικό φραγμό ο Τσίπρας, ούτε τον ενδιαφέρει πού θα πάει η χώρα τον ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός του», σημείωσε.