Γεωργιάδης: Στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, με δήλωσεις του έδωσε τη  στήριξή του στην υποψηφιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη στις εκλογές του δεύτερου γύρου στις 10 Ιανουαρίου.

«Η χθεσινή μέρα ήταν μια μέρα γιορτής για τη ΝΔ και θέλω να ευχαριστήσω τους χιλιάδες φίλους του κόμματος. Στο μέτρο που συνέβαλα και εγώ είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την παρουσία μου στις χθεσινές εκλογές του κόμματος.

Ξεκίνησα από το μηδέν και μόνο με τη δύναμη των ιδεών κατέγραψα διψήφιο ποσοστό. Θέλω να συγχαρώ τους συνυποψηφίους μου για το επίπεδο που έδειξαν κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα. Αξιζε στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη η πρωτιά και θέλω να του ευχηθώ καλή επιτυχία, καθώς και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο.

Δεν μπορώ να παραμείνω σιωπηλός. Για αυτόν τον λόγο οι πολίτες δεν μπορούν να καθοδηγούνται, εγώ όμως προσωπικά θα στηρίξω τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρώτον, γιατί πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για την ανανέωση. Δεύτερον, πως δύο άνθρωποι από δύο διαφορετικές ιδεολογίες πρέπει να συμπορευθούμε και να φτιάξουμε την κεντροδεξιά που ονειρευόμαστε.

Τρίτον, μαζί με τον Μητσοτάκη στην κυβέρνησή μας, περάσαμε σειρά μεταρρυθμίσεων», τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.