Γεωργιάδης: Ο Μαλάς ταυτίζεται με το ΑΚΕΛ

Ο Σταύρος Μαλάς ως Υπουργός του ΑΚΕΛ αλλά και σήμερα συνεχίζει να εκφράζει τις πολιτικές που  οδήγησαν την πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ Χάρης Γεωργιάδης… «Οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια και που οδήγησαν την πατρίδα μας στην οικονομική καταστροφή δεν είναι ασφαλώς οι πολιτικές του Νίκου Αναστασιάδη ή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε σε δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Άντρου Κυπριανού «πως σε μια κυβέρνηση Μαλά, το ΑΚΕΛ δεν θα θέλει πολλά υπουργεία. Μόνο τέσσερα». Ίσως, είπε, «να έκαναν και την επιλογή». Ίσως, πρόσθεσε, «ο κ. Συλικιώτης να θέλει οπωσδήποτε να παραμείνει για να συνεχίσει να χειρίζεται το φυσικό αέριο ως προσωπική του υπόθεση».

«Λογαριάζουν χωρίς τους συμπολίτες μας», είπε, προσθέτοντας ότι «η ώρα της αλλαγής είναι κοντά. Ο τόπος μας θα γυρίσει σελίδα».

Ο Νίκος Αναστασιάδης, ανέφερε, «είναι έτοιμος να αναλάβει ευθύνες». Είναι έτοιμος, πρόσθεσε, «να λάβει την εντολή». Για να ξεκινήσουμε, όλοι μαζί, συμπλήρωσε τέλος, «την προσπάθεια για την ανάκαμψη, την ανάπτυξη και την προοπτική».