Γεωργιάδης: Ο κ. Κυπριανού επέλεξε να εκφράσει έναν πολιτικό λόγο ο οποίος είναι διχαστικός

Γεωργιάδης: Οι συμπολίτες μας χρειάζονται σταθερότητα, πολιτικές αξιοπιστίας, πολιτικές συνέπειας και σοβαρότητας και πολύ φοβάμαι δεν είναι αυτή η πολιτική που εκφράζει η ηγεσία του ΑΚΕΛ. Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό το δρόμο, θα συνεχίσουμε να είμαστε προσηλωμένοι στις πολιτικές εκείνες που εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου μας, χωρίς την άγονη αντιπαράθεση και τις αχρείαστες εντάσεις.

Παραμονές της 60ης επετείου της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε μια περίοδο όπου η Τουρκία εντείνει τις πιέσεις και μια απαράδεχτη επιθετικότητα, ο κ. Κυπριανού εκ μέρους του ΑΚΕΛ επέλεξε να εκφράσει έναν πολιτικό λόγο ο οποίος πραγματικά είναι διχαστικός, είναι άγονος, είναι το τελευταίο που χρειάζεται ο τόπος μας αυτήν την περίοδο. Προφανώς εκτιμά ότι με αυτόν τον τρόπο θα εξυπηρετηθεί εκλογικά το ΑΚΕΛ. Αυτή είναι η έγνοια του. Ούτε αυτό όμως θα συμβεί.

Οι συμπολίτες μας χρειάζονται σταθερότητα, πολιτικές αξιοπιστίας, πολιτικές συνέπειας και σοβαρότητας και πολύ φοβάμαι δεν είναι αυτή η πολιτική που εκφράζει η ηγεσία του ΑΚΕΛ. Δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτό το δρόμο, θα συνεχίσουμε να είμαστε προσηλωμένοι στις πολιτικές εκείνες που εξυπηρετούν το καλώς νοούμενο συμφέρον του τόπου μας, χωρίς την άγονη αντιπαράθεση και τις αχρείαστες εντάσεις.