Γεωργιάδης: Εγκαινιάζουμε τις Ομάδες με την παρουσίαση των πρώτων 13 συντονιστών

Γεωργιάδης: Εγκαινιάζουμε τις Ομάδες με την παρουσίαση των πρώτων συντονιστών που έχουν αναλάβει συγκεκριμένους τομείς. Θα συνεχίσουμε τις παρουσιάσεις τις επόμενες μέρες, ενώ η πρόσκλησή μας παραμένει ανοιχτή. Έτσι απαντούμε στην απαξίωση, έτσι απαντούμε στην ισοπέδωση. Με νέα στελέχη, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες, ανεβάζοντας το επίπεδο της πολιτικής στον τόπο μας.

Τον περασμένο Ιούλιο είχαμε απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους συμπολίτες μας, για συμμετοχή στις Ομάδες Παραγωγής Πολιτικής. Εξηγήσαμε ότι αυτό που μας ενδιαφέρει είναι μια διαρκής και παραγωγική διαδικασία. Ότι οι Ομάδες, θα προσφέρουν ένα βήμα για πολιτική δράση που συμβαδίζει με την εποχή μας.

Είμαι σήμερα στην ευχάριστη θέση ν’ αναφέρω ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία έχουμε λάβει σχεδόν 350 βιογραφικά. Από επαγγελματίες, επιστήμονες, φοιτητές, γυναίκες και άνδρες. Σχεδόν 3 στους 4 είναι άνθρωποι κάτω των 45 χρονών. Στο σύνολο τους, ενεργοί πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι η συμμετοχή και η πίστη στους δημοκρατικούς θεσμούς είναι η μόνη οδός που μπορεί να οδηγήσει στην πρόοδο. Τους ευχαριστούμε για την ανταπόκριση.

Εγκαινιάζουμε τις Ομάδες με την παρουσίαση των πρώτων συντονιστών που έχουν αναλάβει συγκεκριμένους τομείς. Θα συνεχίσουμε τις παρουσιάσεις τις επόμενες μέρες, ενώ η πρόσκλησή μας παραμένει ανοιχτή. Έτσι απαντούμε στην απαξίωση, έτσι απαντούμε στην ισοπέδωση.

Με νέα στελέχη, που φέρνουν φρέσκιες ιδέες, ανεβάζοντας το επίπεδο της πολιτικής στον τόπο μας. Ακούμε την κοινωνία, εξελίσσουμε το κόμμα μας, μένοντας σταθερά στον δρόμο της ευθύνης που μας έχει δείξει ο ιδρυτής μας.