Γεωργιάδης για ΜΕΔ ΠΕΠ: Πρέπει αμέσως να κατατεθούν όλα τα στοιχεία

Θέση και εισήγηση του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι πως θα πρέπει να οριστεί Οίκος του εξωτερικού, εξειδικευμένος σε θέματα δικανικών ερευνών, για την πλήρη διερεύνηση των στοιχείων και των πληροφοριών, ανέφερε σε δήλωσή του ο Αναπληρωτής Προέδρος του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης για μη εξυπηρετούμενα δάνεια ΠΕΠ αλλά και κομμάτων, κομματικών οργανώσεων και συνδεδεμένων εταιρειών

Θέση και εισήγηση του Δημοκρατικού Συναγερμού είναι πως θα πρέπει να οριστεί Οίκος του εξωτερικού, εξειδικευμένος σε θέματα δικανικών ερευνών, για την πλήρη διερεύνηση των στοιχείων και των πληροφοριών για τα μη-εξυπηρετούμενα δάνεια των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων, αλλά και των κομμάτων, κομματικών οργανώσεων και συνδεδεμένων εταιρειών.

Με έμφαση στις διαγραφές δανείων και στις διευθετήσεις που πιθανώς να έχουν γίνει σε κάθε περίπτωση.

Η θέση μας για διαφάνεια δεν είναι ούτε γενική ούτε και αόριστη. Ούτε αποσκοπεί στο κουτσομπολιό. Ούτε και μπορεί το ζήτημα να εξαντληθεί σε μια συνέδρια της Βουλής. Σχετίζεται με την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

Πρέπει αμέσως να κατατεθούν όλα τα στοιχεία και με τρόπο αξιόπιστο να διερευνηθούν. Γι’ αυτό και αναμένουμε ότι η εισήγηση μας θα στηριχθεί από όλες τις πολιτικές δυνάμεις.