Γεφύρι της Άρτας κατάντησε η Ερευνητική..

Το “γεφύρι της Άρτας” έχει καταντήσει η Ερευνητική Επιτροπή για την οικονομία, καθώς για άλλη μια φορά στον αέρα βρίσκεται το μέλλον της , με την τελευταία απόφαση της που αυτοκαταργείται..

Με επιστολή του προς το Υπουργικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος της Γιώργος Πικής, ενημερώνει για τα σοβαρά κωλύματα που προκύπτουν στη διαδικασία διερεύνησης καλώντας το Υπουργικό Συμβούλιο, να λάβει αποφάσεις για το μέλλον της Επιτροπής μη αποκλείοντας και το ενδεχόμενο τερματισμού τoυ έργου της.

Συγκεκριμένα η ερευνητική επιτροπή για την οικονομία αποφάσισε να εξαιρέσει από τη διερεύνηση ζητήματα όπως της Λαϊκής και της εξαγοράς της Uniastrum, για τις οποίες έχουν ξεκινήσει δικαστικές ή ποινικές διαδικασίες, καταργώντας από μόνη της το κύριο ρόλο που τις δόθηκε την διερεύνηση των αιτιών και ευθυνών για τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες που περιήλθε η Κύπρος.

Ο Πρόεδρος θα επιληφθεί το θέματος όταν επιστρέψει στην Κύπρο διαμηνύει η Κυβέρνηση, τονίζοντας για άλλη μια φορά ότι κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος.