Γεμάτα τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Λεμεσού

Το πνεύμα αλληλεγγύης είναι εδώ και μετά το πέρας των γιορτών. Το αποδεικνύουν καθημερινά πολίτες, μαθητές και οργανισμοί που συνεχίζουν τις προσφορές σε είδη πρώτης ανάγκης αλλά και χρήματα για τους άπορους.

Τα άδεια ράφια» του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λεμεσού, γεμίζουν και οι εθελοντές δουλεύουν ώρες για να εξασφαλίσουν επάρκεια που θα ανακουφίσει οικογένειες με παιδιά που δεν έχουν αλλού να στραφούν.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Λεμεσού Εύη Τσολάκη, ανέφερε ότι στο πλαίσιο της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται,  το πρόγραμμα ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, περιλαμβάνει ποικίλες εκδηλώσεις. Στις 12 το μεσημέρι η εταιρεία Marlow Navigation θα παραδώσει στον Δήμαρχο Λεμεσού κουπόνια συνολικής αξίας 10.000 ευρώ στα Γραφεία της εταιρείας.

Οι Εθελοντές Αγάπης και το Susami Space, διοργάνωσαν φιλανθρωπικό πάρτη για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεμεσού.

Το Λύκειο Αγίου Ιωάννη συλλέγει και ανακυκλώνει αλουμινένια τενεκεδάκια αναψυκτικών συγκεντρώνοντας χρήματα για τους άπορους μαθητές του σχολείου, ενώ οι μαθητές και ο διευθυντής του σχολείο Δημήτρης Δημητριάδης κάλεσαν τους πολίτες να συμμετέχουν στην  προσπάθεια που ξεκίνησε το σχολείο .