Γεάδης: Δεχθήκαμε ανελέητο πόλεμο – Νίκη το εκλογικό αποτέλεσμα

Γεάδης: Δεχθήκαμε ανελέητο πόλεμο – Νίκη το εκλογικό αποτέλεσμα

O εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ, Γέαδης Γεάδη, σε τηλεφωνική του παρέμβαση στην εκπομπή  «Πρωτοσέλιδο» του Sigma, κλήθηκε να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΕΛΑΜ, δήλωσε ότι το εκλογικό αποτέλεσμα αποτελεί μία μεγάλη νίκη για το ΕΛΑΜ, με αύξηση των ποσοστών του κόμματος αλλά και αύξηση των ψηφοφόρων.

Υποστήριξε ότι η αύξηση των ποσοστών του ΕΛΑΜ,  έγινε υπό το καθεστώς ενός ανελέητου  πολέμου που δέχτηκε η παράταξη,  από όλο το κομματικό σκηνικό αλλά και μερίδας των ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα, υποστήριξε, ότι είχαν έρθει αντιπρόσωποι της Ε.Ε στην Κύπρο και γύριζαν τα χωριά και τις πόλεις, καλώντας τους πολίτες να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές, αλλά όχι το ΕΛΑΜ.

Ο ίδιος, έκανε λόγο για έναν ανήθικό πόλεμο κατά του ΕΛΑΜ αλλά και για πριμοδότηση προς την ΕΔΕΚ από άλλα κόμματα.

Όπως ανέφερε, ο πολέμος αυτός έφτασε και στο σημείο να τους χρεώσει ακόμη και τον εγκληματία του Μιτσερού.

Κάτω από αυτές τις συνθήκες, σημείωσε, το ΕΛΑΜ κατόρθωσε να πετύχει τους δυο από τους τρεις στόχους που είχε θέσει:  Την αύξηση ποσοστών και την αύξηση των ψήφων ενώ ο τρίτος στόχος που δεν επιτεύχθηκε, ήταν η εκλογή ευρωβουλευτή.

Ωστόσο, ο κ. Γεάδη χαρακτήρισε σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών αφού αυτή ήταν η απόφαση των πολιτών, όπως είπε, καλώντας παράλληλα και τα υπόλοιπα κόμματα να σεβαστούν με την σειρά τους το ΕΛΑΜ και τις 23.000 ψήφους που έλαβε.

Πηγή: Sigmalive.com