Φουντώνει η κόντρα Γαλανού – Κληρίδη με αφορμή δηλώσεις για το ανακριτικό έργο

Με απαντητική επιστολή «αντεπιτίθεται» ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων, Δήμαρχος Αμμοχώστου Αλέξης Γαλανός στις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη, αναφέροντας πως του προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι ο Γενικός Εισαγγελέας στις τόσες παρατηρήσεις που δέχθηκε μέχρι σήμερα θεώρησε αναγκαίο να απαντήσει στη δική του.

Στη χθεσινή του γραπτή δήλωση, ο κ. Κληρίδης χαρακτήρισε άστοχες τις δηλώσεις του κ. Γαλανού ως προς τις συνεχιζόμενες ανακρίσεις για την οικονομία, σημειώνοντας πως “δείχνουν πλήρη άγνοια των ακολουθουμένων διαδικασιών”.

Ο κ. Γαλανός αναφέρει στη σημερινή του δήλωση πως θέλει να ενημερώσει το Γενικό Εισαγγελέα ότι γνωρίζει πολύ καλά τις διαδικασίες του ανακριτικού/αστυνομικού έργου και κυρίως το τι οι πολίτες αναμένουν από το σημερινό Γενικό Εισαγγελέα.

“Όπως ενθυμούμαι επίσης πολύ καλά κάποια αρχικά χρονοδιαγράμματα είχαν τεθεί με στόχο τον περασμένο Μάρτιο”, προσθέτει ο κ. Γαλανός, προσθέτοντας πως “ο χρόνος θα δείξει”.

“Και μακάρι να αποδειχθεί ότι έχει δίκαιο ο Γενικός Εισαγγελέας και ότι εγώ υπήρξα άδικος. Αυτό θα με ευχαριστήσει ιδιαίτερα γιατί θα μπορέσει επιτέλους ο λαός μας να σηκώσει ψηλά το κεφάλι”, σημειώνει ο κ. Γαλανός.