Γαβριέλα Χριστοδούλου: “Χαλάλι οι κόποι μου” !!!

Η ξανθιά τηλεπαρουσιάστρια Γαβριέλα Χριστοδούλου, ολοκληρώνοντας την τελευταία της τηλεοπτική εκπομπή  αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό της κοινό σε όλο το κόσμο μιας και το ΡΙΚ εκπέμπει μέσω δορυφόρου παγκοσμίως.

Από τους πρώτους φιλοξενούμενους πρώτος και καλύτερος ο σύζυγος της, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, ο ηθοποιός Κώστας Δημητρίου και κάποιοι άλλοι που έχουν βοηθήσει στη τηλεοπτική ζώνη της Γαβριέλας Χριστοδούλου.

Μία σημαντική παρατήρηση που έχουμε κάνει ως Λαιμητόμος είναι η εξής τραγελαφική δήλωση της ξανθιάς παρουσιάστριας προς τους τηλεθεατές της στον αέρα…. “Χαλάλι σας οι κόποι μου που έκανα όλη αυτή τη περίοδο αφού παίρνω τέτοια μηνύματα στήριξης από εσάς”….

Συγνώμη  κυρία μου, αλλά δεν εργάζεσαι τζάμπα στο ΡΙΚ… Χρυσοπληρώνεσαι εκεί στο ΡΙΚ μιας και έχεις και μεγάλη κλίμακα στο τμήμα προσωπικού και κάνεις και το πρωινό σου το οποίο πληρώνεσαι έξτρα….

Άρα εφόσον πληρώνεσαι το “χαλάλι” στο κόσμο τι το ήθελες; Χαλάλι σημαίνει να εργάζεσαι δωρεάν…  Ακόμη λίγο θα μας πεις ότι δεν σας φτάνουν σχεδόν 3 μισθοί με το σύζυγο σου…. ΕΛΕΟΣ πια…

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα το πεις ξανά…