Γέννησε η Μέγκαν Μαρκλ – Αγοράκι το νέο μέλος της Βασιλικής οικογένειας

Αγοράκι έφερε στο κόσμο πριν από λίγο η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ .

Το πρώτο τους παιδί της Μέγκαν και του  Πρίγκιπα Χάρι, είναι το έβδομο στη σειρά διαδοχής στον βρετανικό θρόνο

Όπως επιτάσσει το πρωτόκολλο, πρώτη έμαθε την είδηση της γέννησης η Βασίλισσα Ελισάβετ, ενώ ο Χάρι ήταν παρών στη γέννα. Όπως και ο υπόλοιπος κόσμος, το πριγκιπικό ζευγάρι δεν γνώριζε το φύλο του μωρού και το έμαθε μετά τη γέννα. Το πριγκιπικό ζευγάρι απέκτησε αγόρι, το οποίο ζυγίζει 3,18 κιλά!

Ιδού η ανακοίνωση για το babysussex όπως το ονομάζουν οι Άγγλοι το νέο βασιλικό μωρό:

Στο πλευρό της 37χρονης δούκισσας βρέθηκε, εκτός από τον σύζυγό της, η μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, που από τις 16 Απριλίου είναι στη Βρετανία και κατοικεί στο Ουίνδσορ μαζί με το λαμπερό ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Χάρι, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τα χαρμόσυνα νέα, τόνισε πόσο ενθουσιασμένοι είναι ο ίδιος και η σύζυγός του. «Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι. Ηταν εκπληκτικό. Απόλυτα απίστευτο. Είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου».

«Ήταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους», συμπλήρωσε.