Γέλιο! Περίμενε για ώρες την τέλεια φωτογραφία… (Photo)

Γονατίζει, πιάνει τη φωτογραφική του κάμερα, εστιάζει, φροντίζει να κεντράρει το κάδρο και απαθανατίζει το αντικείμενο της επιλογής του… Ο φωτογράφος είναι ικανοποιημένος από τη λήψη και συνεχίζει να τραβά νέες εικόνες.

Βέβαια, ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω πίσω του «στήνεται» το ιδανικό πορτρέτο…
Ο λόγος για τον Γκρεγκ Άρμφιλντ, ο οποίος ενώ φωτογράφιζε έναν φύλακα στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι, πίσω του ένα ζευγάρι μαύρων ρινόκερων… απολάμβανε την ερωτική ζωή του.

Όπως αποκάλυψε δεύτερη λήψη συναδέλφου του, τη στιγμή που ο Άρμφιλντ από το WWF απαθανάτιζε τον Χάρισον, έναν από τους φρουρούς της υπηρεσίας αγρίων ζώων της Κένυας, ένα αρσενικό ζευγάρωνε με μία θηλυκή από την οικογένεια των μαύρων ρινόκερων που φιλοξενούνται στο κέντρο.

Στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι φιλοξενούνται 60 μαύροι ρινόκεροι και άλλα ζώα, ενώ ο Χάρισον και η ομάδα του περιπολούν την περιοχή καθημερινά ώστε να αποτρέψουν τη λαθροθηρία και να επιβεβαιώσουν ότι ο πληθυσμός των ρινόκερων παραμένει υγιής.

Όπως επισημαίνουν διεθνή δίκτυα το πάρκο παρότι βρίσκεται στα σύνορα του Ναϊρόμπι, αποτελεί μία όαση στο χάος και το θόρυβο της πόλης.

1 2