Γέλιο! «Ξαναμμένες» χελώνες διακόπτουν το κυνήγι λεοπάρδαλης (Video)

Το θέαμα μιας πανέμορφης λεοπάρδαλης να παραμονεύει τη λεία της θα προκαλούσε δέος και φόβο στα περισσότερα είδη του ζωικού βασιλείου (συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπου) που θα φρόντιζαν να… μείνουν μακριά.

Αυτό προφανώς δεν ισχύει στην περίπτωση δυο «ξαναμμένων» χελώνων που, προκειμένου να ξεμοναχιαστούν για να απολαύσουν τον «έρωτά» τους δεν δίστασαν όχι μόνο να διακόψουν το κυνήγι της εν λόγω λεοπάρδαλης αλλά και να αρχίσουν το… θορυβώδες ζευγάρωμά τους ακριβώς δίπλα της, αναγκάζοντάς τη να βρει άλλη, πιο ήσυχη κρυψώνα.

Το αστείο στιγμιότυπο απαθανατίστηκε στις αρχές του μήνα από έναν τουρίστα σε ένα εθνικό πάρκο της Νότιας Αφρικής. Ο Matthew Poole, μαζί με άλλους τουρίστες και τον ξεναγό τους, παρακολουθούσε υπομονετικά την λεοπάρδαλη ενώ εκείνη παραμόνευε ένα θήραμα, κρυμμένη πίσω από τα φυλλώματα.
Τότε ακριβώς έκαναν την εμφάνισή τους οι δυο χελώνες και μετέτρεψαν την εντυπωσιακή σκηνή κυνηγιού σε… ακατάλληλη για ανήλικους ταινία. «Όλοι ξεκαρδιστήκαμε βλέποντας αυτή τη σκηνή, παρόλο που ο ξεναγός μας έλεγε να κάνουμε ησυχία. Τελικά, μετά από πέντε λεπτά η λεοπάρδαλη απηύδησε και έφυγε», είπε σε βρετανική εφημερίδα ο τουρίστας.