Γέλιο! Η ζωή πριν και μετά τα παιδιά… (Photos)

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μας αλλάζουν για πάντα. Όμως ούτε η πρώτη αγάπη, ούτε η αποφοίτηση, ούτε τίποτε άλλο δεν μας επηρεάζει τόσο πολύ όσο η ανατροφή ενός παιδιού.

Ο Μάικ Τζουλιανέλ, ο άνδρας πίσω από ένα μπλογκ που ονομάζεται «Dad and Buried» έχει ξεκινήσει μια αστεία τάση, εμπνέοντας τους ανθρώπους να μοιραστούν φωτογραφίες πριν και αφότου γίνουν γονείς για να δείξουν πόσο έχει αλλάξει η ζωή τους.

Ο Τζουλιανέλ είναι και ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 7 και 2 ετών και μοιράζεται την οδυνηρή, ξεκαρδιστική αλήθεια σχετικά με την ανατροφή παιδιών στο μπλογκ του εδώ και αρκετό καιρό. Αλλά αφότου ανέβασε την δική του εκδοχή του «πριν και μετά τα παιδιά», τότε η φήμη του απογειώθηκε. «Δημιούργησα μια σειρά από meme που έδειχναν πράγματα που τα παιδιά είχαν καταστρέψει και μετά πόσταρα μια φωτογραφία του πώς ήταν πριν. Ένας χρήστης πρότεινε να κάνω μια σειρά από αυτές και τότε έγινε viral».

Ο Μάικ μέσα από το έργο αυτό στοχεύει να προσφέρει χιούμορ και ένα αίσθημα αλληλεγγύης στους γονείς που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ανατροφής παιδιών.