Β. Παπαδόπουλος: Ας μην γίνονται τόσο μικρόψυχοι

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος σε όσους από την αντιπολίτευση επιχειρούν να αμφισβτήσουν τις επιτυχίες Αναστασιάδη στην οικονομία. Οπως τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος: “Είναι τουλάχιστον μικροψυχία να προσπαθούν κάποιοι να υποβαθμίσουν το γεγονός ότι η Κύπρος, μετά τα όσα βίωσε στο πρόσφατο παρελθόν, καταγράφει ρυθμούς ανάπτυξης 3.3%, έχει πρωτογενή πλεονάσματα, έχει αλματώδη αύξηση στον τουρισμό, στο λιανικό εμπόριο, στις εξαγωγές, στην κατασκευαστική βιομηχανία, ενώ την ίδια ώρα καταγράφει το χαμηλότερο κόστος δανεισμού στις αγορές της τελευταίας δεκαπενταετίας. Παράλληλα, δεν έχει ελλείματα, ενώ από τα σκουπίδια που βρέθηκε η οικονομία μας, οι διεθνείς οίκοι την κατατάσσουν σε μια θέση πριν την επενδυτική βαθμίδα. Επίσης, η ανεργία βρίσκεται σε συνεχή πτώση παρά το δυσάρεστα ψηλό ποσοστό.

Η Κυβέρνηση αντιλαμβάνεται και γνωρίζει πάρα πολύ καλά τα προβλήματα που ακόμη αντιμετωπίζει ο κόσμος, αλλά είναι αναντίρρητο γεγονός ότι ενόσω καταγράφονται και αυξάνονται οι ρυθμοί ανάπτυξης της οικονομίας, τόσο θα αμβλύνονται και τα προβλήματα που συσσώρευσε η οικονομική κρίση.”. Και ο Παπαδόπουλος κατέληξε λέγοντας:”Όσο και αν δεν το παραδέχονται οι σημερινοί επικριτές της Κυβέρνησης, η πολιτική που ακολουθήθηκε ήταν η μόνη ορθή και ενδεδειγμένη υπό τις περιστάσεις και ο λαός το αντιλαμβάνεται.
Αυτήν την πολιτική ευθύνης θα συνεχίσει να ακολουθεί η Κυβέρνηση, πολιτική που δημιουργεί τις συνθήκες σταθερότητας, τη σιγουριά και την προοπτική για το μέλλον.”