“Βόμβα μεγατόνων” η παραίτηση Σάββα Βέργα

Καταιγισμός εξελίξεων στα εσωκομματικά του ΔΗΚΟ.

Ο Δήμαρχος Πάφου Σάββας Βέργας υπέβαλε γραπτώς τη παραίτηση του από τη γραμματεία του κόμματος. Στην επιστολή “κόλαφος” που απέστειλε στο πρόεδρο του κόμματος Μάριο Καρογιάν, του καταλογίζει τις ευθύνες.

Αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μετά τις προεδρικές εκλογές δεν συγκαλούνται τα κομματικά όργανα, ούτε σε συνεδριάσεις και ούτε ενημερώνονται για τις αποφάσεις που λαμβάνονται.

Κατηγορεί επίσης τον κ. Καρογιάν για αναποφασιστικότητα και αδιαφορία για τα εσωκομματικά προβλήματα τα οποία ο κ. Βέργας είχε καταγγείλει εδώ και αρκετό καιρό. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα την αποδυνάμωση του ΔΗΚΟ συνέχισε τις κατηγορίες του ο δήμαρχος Πάφου.

Ο κ. Βέργας εκφράζει επίσης τη διαφωνία του για τη πρόθεση του κόμματος να προχωρήσει σε διαγραφές. Διευκρινίζει ότι η παραίτηση του αφορά στην Γραμματεία του ΔΗΚΟ, ενώ συνεχίζει ως μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου.

Πάντως οι “κακές γλώσσες” λένε ότι όλα αυτά είναι προμήνυμα ότι ο Σάββας Βέργας θα ακολουθήσει το Νικόλα Παπαδόπουλος στις επικείμενες εκλογές για τη προεδρία του ΔΗΚΟ.