“Βρωμάει” το ψάρι, Κιττή…

Κάθε μέρα που περνά, όλο και καινούργια στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια για το θέμα με το τουρκοκύπριο Μουσταφά ο οποίος πούλησε τουρκοκυπριακή γη στη Cyta.

Πριν από λίγες μέρες, έστειλε επιστολή στην εφημερίδα “Φιλελεύθερος” ο σύμβουλος επενδύσεων και όχι κτηματομεσίτης  όπως τον ήθελε στην ερευνητική επιτροπή ο πρόεδρος της Cyta, Στάθης Κιττής, Χριστάκης Γερασίμου.

Χριστάκης Γερασίμου: “Μου έταξαν 500,000 για το aero”.

Επίσης ο λογιστής,  Π. Σένεκκης, στη κατάθεση του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι του ζητήθηκε να ετοιμάσει ενοικιαστήρια έγγραφα για δύο υποστατικά, ένα στην Δερύνεια και ένα στο Παραλίμνι, εκ των οποίων στο ένα θα διέμενε -όπως του λέχθηκε- ο γιος του Τ/κ, ο οποίος, συνέχισε, ουδέποτε ήρθε για να μείνει στις ελεύθερες περιοχές.

Όσο και να προσπαθεί και με όποιο τρόπο και να το κάνει ο διορισμένος από τον Χριστόφια, Στάθης Κιττής, δεν πρόκειται να τα καταφέρει να κρύψει την αλήθεια. Μέρα με τη μέρα η όλη υπόθεση, ξετυλίγεται και εξελίσσεται ραγδαία, και βγαίνουν πολλά άπλυτα στη φόρα και στον κυπριακό λαό….

Τώρα αρχίζει να βρωμάει… να “βρωμάει πολύ το ψάρι”, κ. Κιττή… Που είναι τώρα οι φίλοι σου οι βουλευτές του ΑΚΕΛ να σε στηρίξουν;

Να στηρίξουν τα αστήρικτα βέβαια… αλλά … που είναι; Εξαφανίστηκαν ;