Βροχές και πτώση της θερμοκρασία μέχρι την Τετάρτη

Το απόγευµα ο καιρός θα είναι παροδικά µερικώς συννεφιασµένος µε το ενδεχόµενο µεµονωµένων ελαφρών βροχών. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και τοπικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και στους 6 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κυρίως µετά το µεσηµέρι ενδέχεται να δώσουν τοπικά µεµονωµένες βροχές. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 22 στα παράλια και στους 11 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέµπτη και την Παρασκευή, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα πιθανό να δώσουν τοπικά µεµονωµένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο για µεµονωµένη καταιγίδα.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή πτώση σε σχέση µε την Τετάρτη.