Βρετανική έρευνα: Οι 5 στάσεις που τρελαίνουν τις γυναίκες στο κρεβάτι…

Το κακό με εμάς τις γυναίκες είναι ότι συχνά διστάζουμε να εκφράσουμε στον ερωτικό μας σύντροφο τι ακριβώς θέλουμε στην κρεβατοκάμαρα (μέγα λάθος, κυρίες μου!) με αποτέλεσμα συχνά να μένουμε ανικανοποίητες. Και ενώ μερικές φορές οι δυνατές κραυγές, που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν και τον Λάνθιμο στις υποψηφιότητες για Όσκαρ, ξεγελούν τον σύντροφό μας, άλλες μέρες η υποκριτική δεν είναι το δυνατό μας στοιχείο. Εάν λοιπόν, καλέ μου άντρα αναγνώστη, έχεις καταλάβει ότι η σύντροφός σου δεν ευχαριστιέται το σεξ όσο θα ήθελες, δοκίμασε τις παρακάτω στάσεις και σού υποσχόμαστε ότι δεν θα μπορεί να ηρεμήσει από την ηδονή.

Και μην νομίζεις πως την παρακάτω λίστα τη βγάλαμε από το μυαλό μας! Τα αποτελέσματα προήλθαν από έρευνα του βρετανικού δικτύου γιατρών Superdrug Online Doctor, στην οποία και συμμετείχαν συνολικά 500 γυναίκες από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις τους, οι πέντε δημοφιλέστερες στάσεις στο σεξ είναι η ιεραποστολική σε ποσοστό 66,7%, η στάση «κουτάλι» σε ποσοστό 61,5%, η καουμπόισσα (cow girl) σε ποσοστό 61,5%, η ανάποδη καουμπόισσα (reverse cow girl) σε ποσοστό 48,4% και η στάση με τα πόδια ψηλά σε ποσοστό 47,5%. Εάν δεν ξέρεις ακριβώς πώς να κάνεις τις παραπάνω στάσεις, απλά γκούγκλαρε!

Στον αντίποδα, στην τελευταία θέση της λίστας –με ποσοστό μόλις 12,1%– βρέθηκε το πρωκτικό σεξ. Αναμενόμενο, έχουμε να σχολιάσουμε εμείς…