Βρετανία: 17χρονη πήγε να καταγγείλει ότι την κακοποιούσαν και την παρενόχλησε σεξουαλικά αστυνομικός!

Σοκάρει η ιστορία μιας γυναίκας που υπήρξε για χρόνια θύμα κακοποίησης ως παιδί και όταν βρήκε το θάρρος να το καταγγείλει, ο αστυνομικός την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η Σκάρλετ Τζόουνς (ψεύδωνυμο) βοήθησε στην αποκάλυψη ενός κυκλώματος παιδικής εκμετάλλευσης στη Βρετανία αλλά μέχρι να εισακουστεί ο εφιάλτης της χρειάστηκε να υποφέρει για χρόνια.

Αρχικά κακοποιήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της. Στα 14 της κακοποιήθηκε σεξουαλικά και έμεινε έγκυος. Ο δράστης έβαλε κάποιον να χτυπήσει τη Σκάρλετ για να αποβάλλει και έπειτα την πούλησε σε κάποιον άλλον ο οποίος τη βίασε.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mirror, προσπάθησε πάνω από 30 φορές να πει στην αστυνομία τι περνούσε αλλά κανείς δεν άκουγε.

«Ένας αστυνομικός μου είπε κάποια φορά “είσαι πολύ όμορφη. Γιατί δεν έρχεσαι να με δεις την άλλη εβδομαδα; αν δεις τις κουρτίνες ανοιχτές μπες στο σπίτι, αλλά αν είναι κλειστές θα είναι η γυναίκα μου εκεί οπότε μην μπεις στον κόπο”» συγκλονίζει η Σκάρλετ.

«Ήμουν 17 και ήταν πολύ μεγαλύτερος. Βασικά ήμουν ένα παιδί που ικέτευε για βοήθεια. Φυσικά, δεν πήγα ποτέ στο σπίτι του, αλλά σκέφτηκα ότι όλοι οι άνδρες αυτό θα ήθελαν από μένα. Σκεφτόμουν ότι αν μέχρι και οι αστυνομικοί με αντιμετώπιζαν έτσι, δεν υπήρχε κανένα νόημα. Άλλοι αξιωματικοί μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα επειδή δεν έβλεπαν μώλωπες πάνω μου. Δεν είχα πουθενά να στραφώ» περιγράφει.