Βρετανία: Το παλάτι προσπαθεί να συμμαζέψει τις πληροφορίες ότι… Μέγκαν και Κέιτ δεν μιλιούνται!

Ενα νέο σκάνδαλο μετά από χρόνια ηρεμίας στο βρετανικό παλάτι έχει προκαλέσει αναστάτωση τις τελευταίες ημέρες στη Βρετανία.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι, δυο αδέλφια που θεωρούνταν ότι βρίσκονται ιδιαίτερα κοντά, είχαν κάποιες εντάσεις μεταξύ τους τελευταία, με αποτέλεσμα Χάρι και Μέγκαν να μετακομίζουν από το παλάτι του Κένσιγκτον για την οικία Φρόγκμορ στο Γουίνδσορ.

Μάλιστα, δημοσιεύματα που έκαναν το γύρο των βρετανικών ΜΜΕ και όχι μόνο, ανέφεραν ότι αιτία των κακών σχέσεων των δύο αδελφών είναι οι γυναίκες τους και το γεγονός ότι δεν ταιριάζουν με αποτέλεσμα να δημιουργούνται εντάσεις.

Το παλάτι του Κένσιγκτον έχει αρνηθεί όλες αυτές τις ημέρες να κάνει το οποιοδήποτε σχόλιο, ωστόσο, έκανε μια διαρροή για να σώσε ότι μπορεί.

Πηγές του παλατιού λοιπόν, στον απόηχο των όσων γράφτηκαν, αναφέρουν ότι η Κέιτ Μίντλετον δάκρυσε όταν είδε την πριγκίπισσα Σάρλοτ να δοκιμάζει το φόρεμα που θα φορούσε ως παρανυφάκι στο γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι.

«Η Κέιτ μόλις είχε γεννήσει και ήταν ιδιαίτερα συναισθηματική».

Πριν ανακοινωθεί ότι Μέγκαν Χάρι μετακομίζουν στην οικία Φρόγκμορ, πάντως, ήδη ακουγόταν ότι οι δύο δούκισσες δεν τα πηγαίνουν καλά. «Η Κέιτ και η Μέγκαν είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι. Πραγματικά δεν ταιριάζουν», τόνιζε πηγή από το περιβάλλον των δύο αδελφών.

Φαίνεται , πως η άφιξη της πρώην ηθοποιού έχει μάλλον «κλονίσει» λίγο τα πράγματα, καθώς πρόκειται για μια «προσωπικότητα με άποψη», αλλά και λόγω της αποφασιστικότητας του Χάρι πως η νέα του σύζυγος θα πρέπει να ακολουθήσει τον δικό της δρόμο («ότι θέλει η Μέγκαν, θα το έχει» είπε ο πρίγκιπας φέρνοντάς την στο παλάτι).

Όπως και πολλοί άνθρωποι με μακρά καριέρα στην βασιλική υπηρεσία, ο 34χρονος Χάρι είναι ένας ώριμος πλέον άνδρας και τόσο ισχυρογνώμων όσο και η νέα του σύζυγος.

«Μάλλον δικτατορικός» είναι το πώς τον περιγράφει μια πηγή, που πραγματικά λατρεύει τον πρίγκιπα. Κι ενώ αγαπά τον αδερφό του και τα μικρά ανίψια του, ο Χάρι είναι εξίσου πρόθυμος να προχωρήσει στη ζωή του.

Όχι για να εντυπωσιάσει την σύζυγό του, αλλά επειδή θέλει να ξεφύγει από την γυάλα του χρυσόψαρου της βασιλικής ζωής για χάρη του γάμου του και του αγέννητου παιδιού του. Πρόκειται για μια κίνηση που ο 6ος στη σειρά διαδοχής του θρόνου, θεωρεί πως είναι η καλύτερη.