Βρετανία: Της έριξε ουσία… στο ποτό! Το αντάλλαξε και εκείνος σωριάστηκε στο έδαφος!

Μια περιπέτεια που μπορεί να συμβεί στην κάθε κοπέλα που πίνει ποτό με κάποιον άγνωστο, πέρασε η Lily Powles από την Αγγλία. Γνωρίστηκαν σε ένα μπαρ και κάθισαν μαζί να πιούν το ποτό τους. Κάποια στιγμή η Lily βγήκε έξω να τηλεφωνήσει και με την άκρη του ματιού της «έπιασε» πίσω από το τζάμι τον άγνωστο να της ρίχνει κάτι στο ποτό.

Επέστρεψε στη θέση της και η κουβέντα συνεχίστηκε αλλά η κοπέλα δεν έπινε το ποτό της. Όταν ο άγνωστος πήγε στην τουαλέτα εκείνη άλλαξε τα ποτήρια. Η βραδιά κύλησε ήρεμα με τους δυο αγνώστους να μιλάνε και να πίνουν το ποτό τους.

Ο Άνδρας σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα της Lily έφυγε νωρίτερα και όταν εκείνη βγήκε για να πάει σπίτι της τον είδε αναίσθητο σε ένα σοκάκι.

Η ίδια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την περιπέτεια της ενώ έγραψε επίσης πως εάν δεν άλλαζε τα ποτήρια τώρα θα ήταν εκείνη αναίσθητη και ίσως βιασμένη. Πολλοί ήταν οι χρήστες που ανησύχησαν όπως οι Lily και της έγραψαν λόγια υποστήριξης, ενώ φυσικά δεν έλειψαν και εκείνοι που έγραψαν πως όλα αυτά είναι αποκύημα της φαντασίας της και πως έγραψε την ιστορία αυτή μόνο και μόνο για μερικά «like».