Βρετανία-παλάτι: «Η πριγκίπισσα Άννα έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για τον γιο των Μέγκαν και Χάρι»

Η λαίδη Κολίν Κάμπελ ισχυρίστηκε ότι ήταν η πριγκίπισσα Άννα αυτή που κατηγόρησαν οι Χάρι και Μέγκαν στη συνέντευξη που έδωσαν στην Όπρα για το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του δέρματος του μικρού Άρτσι.

Η Κάμπελ υπεραμύνθηκε ωστόσο της πριγκίπισσας Άννα, λέγοντας πως το νεαρό ζευγάρι παρερμήνευσε τα λόγια της κόρης της βασίλισσας.

Η 71χρονη βρετανή κοσμική δήλωσε ωστόσο πως το Μπάκιγχαμ είχε πάντα τις επιφυλάξεις του για τη Μέγκαν και τον σεβασμό που θα έδειχνε στο Στέμμα, αλλά αυτό είπε δεν είχε να κάνει με την καταγωγή ή τη φυλή της.

Όπως θυμόμαστε, Μέγκαν και Χάρι εξομολογήθηκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ πως ένας συγγενής του πρίγκιπα είχε πει πως «υπήρχαν ανησυχίες και επιφυλάξεις σχετικά με το πόσο σκουρόχρωμο θα είναι το δέρμα του όταν γεννηθεί». Δεν είπαν όμως όνομα, ισχυριζόμενοι πως θα ήταν πολύ κακό να κατηγορηθεί για ρατσισμό.

Η Κάμπελ αποκάλυψε πως ήταν η πριγκίπισσα Άννα αυτή που έκανε τη δήλωση. Δήλωσε όμως ότι η πριγκίπισσα εξέφρασε τις επιφυλάξεις της για τη Μέγκαν ως χαρακτήρα και όχι με βάση τη φυλή στην οποία ανήκει.

«Ο Χάρι έτρεξε στη Μέγκαν για να πει τις αντιρρήσεις. Η Μέγκαν τις μετέτρεψε σε όπλο, με βάση το χρώμα. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που είναι πολύ έτοιμοι να εντοπίζουν το ασήμαντο, εκεί που αναμφίβολα δεν υπάρχει», είπε η Κάμπελ.

Το Μπάκιγχαμ αρνήθηκε ξανά να σχολιάσει το οτιδήποτε…