Βρετανία: Πήγε να παραλάβει το σπίτι από την ενοικιάστρια και ήταν… ”στάβλος”! (Video)

  • «Όταν είδα την κατάσταση του σπιτιού, σοκαρίστηκα. Υπήρχαν σκουπίδια παντού, δεν μπορούσα ούτε να πατήσω μέσα στο σπίτι»…

Δεν πίστευε στα μάτια του ο Σάνιν Μία όταν αντίκρισε το σπίτι που είχε νοικιάσει σε μια μητέρα τεσσάρων παιδιών!

Η γυναίκα ζούσε στο σπίτι εδώ και πέντε χρόνια μαζί με τα παιδιά της και δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι οι φωτογραφίες από το… αχούρι που βρήκε ο Σάνιν είναι πραγματικές.

Ο ίδιος δήλωσε στη Daily Mail ότι έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και είδε σκουπίδια και… ανθρώπινα περιττώματα σε κάθε τετραγωνικό χιλιοστό του σπιτιού. Ο 43χρονος ιδιοκτήτης λέει ότι αρρώστησε από τη δυσωδία ενώ εκφράζει και την ανησυχία του για την υγεία των πέντε παιδιών που ζούσαν σε αυτό το σπίτι.

Το κόστος καθαρισμού του σπιτιού ανέρχεται σε πάνω από 2.000 δολάρια!

Το σπίτι, το οποία νοικιαζόταν για 590 δολάρια το μήνα, θυμίζει περισσότερο «στάβλο». Οι ταπετσαρίες έχουν μουχλιάσει από την υγρασία και υπάρχουν παντού χαλασμένα παιχνίδια, σακούλες σκουπιδιών και άλλα οικιακά απορρίμματα.

Ο Μία, ο οποίος ζει στον ίδιο δρόμο, δήλωσε ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την ενοικιάστρια, την οποία περιέγραψε ως «έξυπνη γυναίκα», μέχρι πριν από περίπου 12 μήνες, όταν άρχισαν τα προβλήματα.

«Τον τελευταίο χρόνο δεν άνοιγε ποτέ τα παράθυρα ή τις κουρτίνες, δεν έβγαζε έξω τα σκουπίδια και άρχισα να υποπτεύομαι ότι κάτι δεν πάει καλά όταν πήγα στο σπίτι και δεν με άφησε να μπω μέσα» περιγράφει στη Daily Mail ο σοκαρισμένος ιδιοκτήτης.

«Της τηλεφωνούσα αλλά δεν απαντούσε ποτέ» λέει. Έπειτα συνέχιζε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο σπίτι αλλά η ενοικιάστρια κάλεσε την αστυνομία. Τελικά, στα τέλη Αυγούστου η μητέρα των πέντε παιδιών ενημέρωσε τον Μία ότι θα έφευγε.

«Όταν είδα την κατάσταση του σπιτιού, σοκαρίστηκα. Υπήρχαν σκουπίδια παντού, δεν μπορούσα ούτε να πατήσω μέσα στο σπίτι» λέει αδυνατώντας να πιστέψει τι έχει συμβεί στο σπίτι του.