Βρετανία-Λίβερπουλ: Νεαρός λώτσησε άστεγο στο πρόσωπο και του έσπασε τη μύτη! (Video)

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το βίντεο που απεικονίζει νεαρό να κλωτσά στο πρόσωπο έναν άστεγο.

Η αστυνομία του Λίβερπουλ αναζητά τον νεαρό και τους δύο φίλους του οι οποίοι εθεάθησαν να μιλούν με τον άστεγο σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Ο άστεγος καθόταν έξω από μεγάλο πολυκατάστημα τυλιγμένος με κουβέρτα, όταν τον πλησίασαν οι νεαροί που είχαν αφήσει τα ποδήλατά τους στο δρόμο και ο ένας εξ αυτών του φώναξε.

Ξαφνικά και δίχως να έχει προκληθεί, ο νεαρός παίρνει φόρα και κλωτσάει με όλη του τη δύναμη τον καθισμένο άνδρα. Το κεφάλι του άστεγου δέχεται την κλωτσιά και χτυπάει πίσω στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος.

https://www.youtube.com/watch?v=GklkaI3zb9g&feature=emb_title

Στη συνέχεια οι νεαροί, εκνευρισμένοι, ανεβαίνουν στα ποδήλατα τους και φεύγουν. Ένα ζευγάρι που παρακολουθεί με τρόμο τη σκηνή δεν προλαβαίνει να βοηθήσει ενώ ο άνδρας που τραβάει το βίντεο λέει «αυτό δεν είναι καθόλου καλό».

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά από την αστυνομία από την κλωτσιά έσπασε η μύτη του άστεγου ενώ τραυματίστηκε και στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Το βίντεο έχει ανέβει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με τον κόσμο να λέει στην αστυνομία πως πρέπει άμεσα να εντοπίσει τους δράστες.