Βρετανία: Απίστευτος γείτονας! Έκοψε στη μέση το δέντρο γιατί τον ενοχλούσαν τα…

Πόλος έλξης στη γειτονιά του Σάουθ Γιορκσάιρ έχει γίνει ένα δέντρο που κόπηκε στη μέση μετά τη διαμάχη ανάμεσα στους γείτονες.

Ο Bharat Mistry είπε ότι ο ίδιος και η οικογένειά του έμειναν άναυδοι όταν ο γείτονάς τους, ζήτησε από τρεις ειδικούς να κόψουν τα μισά κλαδιά του δέντρου που υπήρχε στον κήπο του στο προάστιο του Σέφιλντ εδώ και 25 χρόνια.

“Αναστατωθήκαμε, Παρακαλούσαμε και παρακαλούσαμε να μην το κάνουν, αλλά το είχαν αποφασίσει. Το δέντρο έπρεπε να κοπεί”.

Ο 56χρονος Mistry είπε ότι εδώ και έναν χρόνο μαλώνει με τους γείτονες για τα πουλιά που φωλιάζουν στα φυλλώματα του δέντρου, καθώς αυτοί λένε ότι “προκαλούν θόρυβο και χάος” στον διάδρομο που οδηγεί στο μπανγκαλόου τους.

Εν αγνοία του Mistry η φωτογραφία του δέντρου ανέβηκε στο Reddit με τον τίτλο: “Παραδοσιακή βρετανική μικροπρέπεια σε επίδειξη”, αλλά αργότερα η φωτογραφία και ο λογαριασμός διαγράφηκαν. Η φωτογραφία του… μισού δέντρου έγινε viral, όταν την πρόβαλε τηλεοπτικό σόου στο Channel 5 και έκτοτε δημιουργήθηκαν πολλά memes στα social media, τα οποία μετέτρεψαν το δέντρο σε πόλο έλξης επισκεπτών, οι οποίοι σπεύδουν να δουν από κοντά το περιβόητο δέντρο.

Σύμφωνα με την κόρη του Mistry, η οικογένειά της έχει γίνει διάσημη στο Instagram χωρίς καν να το επιδιώξει.

Ο 56χρονος είπε ότι είχε κλαδέψει το δέντρο σε σχήμα μπάλας, κάτι στο οποίο είχε συμφωνήσει ο γείτονάς του μέχρι τη στιγμή που τα πουλιά άρχισαν να φωλιάζουν στα κλαδιά, “πράγμα που περίμενες εκείνη την εποχή του χρόνου” τόνισε ο άνδρας. Μέχρι τότε οι σχέσεις των γειτόνων ήταν φιλικές και μάλιστα είχε κλαδέψει τα κλαδιά που έπεφταν χαμηλά ώστε να υπάρχει αρκετός χώρος για το αυτοκίνητο του γείτονα. Ο άνδρας ζήτησε από τον γείτονα να μην κόψει το μισό δέντρο, παρά το γεγονός ότι ήταν δικαίωμά του, καθώς το δέντρο προεξείχε περίπου ένα μέτρο στην ιδιοκτησία του. Οι υπόλοιποι γείτονες εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους για την απόφαση των ιδιοκτητών να κόψουν το μισό δέντρο.