Βρετανία: Έκαναν σεξ μέρα μεσημέρι στη μέση της παραλίας μπροστά στον κόσμο (Photo)

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Μπράιτον της Αγγλίας, η είδηση πως ένα ζευγάρι αποφάσισε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις σε δημόσια παραλία.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη στις 15:00 κοντά στο Hove Lawns, όπου λόγω του καιρού η ακτή ήταν γεμάτη από κόσμο και μικρά παιδιά που αναζητούσαν μία ανάσα δροσιάς.

Η γυναίκα ήταν ξαπλωμένη και εντελώς γυμνή, κρατώντας μία μπύρα στο χέρι, την ώρα που ο άνδρας, φορώντας μόνο ένα σορτσάκι της έκανε στοματικό έρωτα.

Ένας μάρτυρας του περιστατικό, μίλησε στο Brighton Argus, λέγοντας: «Σοκαρίστηκα όταν το είδα. Κοίταξα δύο φορές προς το μέρος τους, προκειμένου να επιβεβαιώσω αυτό που έβλεπα.

Σταμάτησαν για λίγο, αλλά μετά συνέχισαν λες και ήταν μόνοι τους. Η γυναίκα ανά διαστήματα κοιτούσε γύρω της για να δει αν τους βλέπει κάποιος.

Αν ήταν παραλία γυμνιστών δεν θα είχα κάποιο πρόβλημα, αλλά ήταν δημόσια και υπήρχαν παιδιά τριγύρω. Ήταν απαράδεκτο αυτό που έκαναν».

Μάλιστα, η δημοτικός σύμβουλος, Ντάουν Μπάρετ, ζήτησε από τις αρχές να ταυτοποιηθούν οι δράστες και να τους επιβληθεί πρόστιμο.