Βρετανία: ”΄Ηρωας” έσπασε το παράθυρο αυτοκινήτου και ελευθέρωσε σκύλο…

Σε μια κίνηση που έμοιαζε με βανδαλισμό, αλλά δεν ήταν κάτι τέτοιο, καθώς εκείνη τη στιγμή απειλούταν μια ζωή, προχώρησε ένας άνδρας σε ένα πάρκινγκ πολυκαταστήματος στο Σουόνσι της Ουαλίας.

Ο κόσμος παρατήρησε πως ένα κατοικίδιο βρισκόταν κλεισμένο μέσα σε ένα αυτοκίνητο και δυσανασχετούσε, σχεδόν με δυσκολία ανέπνεε, με το μπροστινό παράθυρο ελάχιστα ανοιχτό. Ανησυχώντας για την υγεία του τετράποδου, ζήτησαν αρχικά από τους υπαλλήλους του σούπερ μάρκετ να ανακοινώσουν από τα μεγάφωνα να βρεθούν οι ιδιοκτήτες σκύλου και όταν είδαν πως δεν εμφανιζόταν κάποιος αποφάσισαν να αναλάβουν… δράση.

Αποφάσισαν να σπάσουν το τζάμι του παραθύρου για να ελευθερώσουν το ζώο. Μια νεαρή γυναίκα, η 29χρονη Ζόε Θόρντον που κατέγραψε πλάνα του περιστατικού, ισχυρίστηκε πως ο σκύλος βρισκόταν μόνος του μέσα στο αυτοκίνητο για «τουλάχιστον 30 λεπτά, μέχρι τελικά να αποφασίσουμε να το σπάσουμε. Είναι αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμη και για έναν σκύλο», σύμφωνα με τη Mirror.

Στο βίντεο, ένας άνδρας φαίνεται να σπάει το παράθυρο του πίσω καθίσματος και να μπαίνει μέσα σε αυτό. Όταν ο απεγκλωβισμός γίνεται πραγματικότητα, οι υπόλοιποι συγκεντρωμένοι προσπαθούν να βοηθήσουν το ζώο, δίνοντάς του λίγο νερό και το μεταφέρουν σε ένα μέρος με σκιά, καθώς εκείνη την ημέρα υπήρχε αρκετή ζέστη.

Δείτε τη στιγμή της διάσωσης:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=Vq_DLTNJJyk&feature=emb_logo